Betöltés...

Gyógyszer rendszerező, 7nap

Ár: 1.190 Ft


KÉNYELEM – ez a gyógyszergyűjtő tökéletes megoldás azoknak, akiknek rendszeresen gyógyszert kell szedniük. A hét napjaira és napszakaira való egyértelmű felosztásával teljes ellenőrzést biztosít a gyógyszeres kezelés ütemezése felett. A rendszerező használata segíthet elkerülni a feledékenységet, ami kulcsfontosságú lehet a terápia hatékonysága szempontjából . Kompakt és diszkrét, a rendszerező könnyen elfér pénztárcában, hátizsákban vagy bőröndben, így ideális társ a mindennapi használatra és utazáshoz. 



A HÉT MINDEN NAPJARA  - a rendszerező belsejében hét különálló tartó található, mindegyik fehér betűkkel van megjelölve, amelyek egyértelműen jelzik a hét napjait. Ennek köszönhetően könnyedén rendszerezheti gyógyszereit az egész hétre , ami segíthet elkerülni a hibákat és biztosíthatja, hogy ne felejtsen el egy adagot. Mindegyik tartály külön-külön eltávolítható , így könnyebben viheti magával a gyógyszereket például munkába vagy utazáskor.  



ÁTLÁTHATÓ RENDSZER  - a rendszerező található hét tartó mindegyike  három különálló kamrára van osztva , megjelölt szimbólumokkal, amelyek a napszakot jelzik: reggel, délben és este . Mindegyik kamra külön-külön kattanással záródik, ami biztosítja a gyógyszerek biztonságos tárolását és megvédi azokat a nedvességtől és a szennyeződéstől. Az egyértelmű jelölések segíthetenek gyorsan és pontosan elkészíteni a megfelelő gyógyszeradagokat minden napszakhoz. 



ALKALMAZÁS  - a gyógyszer rendszerező tökéletes otthoni használatra , ahol könnyen elérhető helyen elhelyezhető, emlékeztetve a gyógyszerek bevételére. Kompakt méretének köszönhetően a rendszerező ideális megoldás kirándulásokhoz , legyen szó nyaralásról vagy üzleti tevékenységről. Lehetővé teheti a gyógyszerek biztonságos szállítását, és biztosíthatja, hogy ne hagyjon ki egy adagot. Magával viheti az irodába, hogy még egy intenzív munkanap alatt sem felejtse el bevenni a gyógyszereit vagy étrend-kiegészítőit. A kórházban vagy rehabilitáción tartózkodóknak a rendszerező segít nyomon követni a gyógyszereket és a táplálékkiegészítőket, ami különösen fontos lehet a gyógyulás során.    
TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete
Anyaga: PP
heti: igen
Napi 3 alkalommal: igen
teljes méretek: 15,5 x 12 x 4 cm
súlya: 0,2 kg
súlya csomagban: 0,253 kg
TARTALOM:



tok
7 db három részes tartó




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Gyógyszer rendszerező, 7nap" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: