Betöltés...

Organiclab immun pro 14 immunrendszer támogató

Ár: 4.990 Ft

Organiclab immun pro 14 immunrendszer támogatóMegnövelt, extra hatóanyag tartalommal
120db-os kiszerelés!
Érezte már úgy, hogy felkelni sincs kedve az ágyból? Folyamatosan fáradt, erőtlen, és szürkének látja a hétköznapokat? A betegségek gyógyulása elhúzódik, és egyik követi a másikat?
Akkor Önnek immunrednszert támogató kúrára lehet szüksége! Az OrganicLab Immun Pro 14 a legnagyobb, egészséges mértékű hatóanyag tartalommal bíró, igazi komplex készítmény, amely fogyasztásával támogathatja a test folyamatos vitamin és egyéb tápanyagok utánpótlását.
Az OrganicLab Immun Pro 14 hatóanyagai javarészt a természetből származnak. A receptúrát úgy állítottuk össze, hogy a tabletták inkább egy-egy gyógynövénykeverék-koncentrátumnak számítanak.
Az OrganicLab Immun Pro 14 gyógynövényekben is gazdag összetételének köszönhetően olyan komplex, étrend-kiegészítő multivitamin, ami bővelkedik minden fontos ásványi anyagban és nyomelemben.
Hatóanyagai hozzájárulnak az immunrendszer és a szervezet megfelelő működéséhez, a teljesítőképesség fenntartásához és az egészség megőrzéséhez.
A fogyasztását elsősorban jelentős szellemi, valamint fizikai igénybevétel, nem kiegyensúlyozott táplálkozás, amilyen a rendszertelen étkezés, a szigorú diéta, fogyókúra, továbbá a betegségeket követő lábadozás idejére ajánljuk.
Összetevőkről bővebben:
ASTRAGALUS (ASTRAGALUS MEMBRANACEUS GYÖKÉR KIVONAT)Az Astragalus a benne lévő flavonoidoknak köszönhetően immuntimulánsként működik. Kedvező hatással van az immunrendszer működésére, fokozza az oxigén felvételét és felhasználását ezáltal csökkenti a fáradtságot, javítja az erőnlétet. Immuntimulánsként A kutatások szerint növeli a monociták, a neutrofilok, a limfociták és a vérlemezkék szintjét a vérben.
Jótékonyan hat a magas vérnyomásra, vegyületeinek köszönhetően szívvédő és vérhígító hatással is rendelkezik. Poliszacharidjai révén, cukorbeteg-kezelést kiegészítő alkalmazása segít optimalizálni a szervezet glükóz és lipid anyagcseréjét.
MAITAKE GOMBAA Maitake egy adaptogén gyógygomba, amely beindítva és szabályozva a szervezet védekező mechanizmusait, a T sejtek és makrofágok aktiválásával a szervezet működési zavaraira hat, így kiválóan alkalmas a szervezet ellenálló-képességének erősítésére, az immunrendszer működésének serkentésére.
Immunerősítőként, vírusos fertőzések kezelésére, valamint alfa-glükán tartalmának köszönhetően az inzulin-receptrok érzékenységének növelésére és a vércukorszint-, a koleszterinszint- és a magas vérnyomás csökkentésre is alkalmazható, kiegészítő kezelésként.
A Maitake gomba speciális hatóanyag (D-frakció) tartalma miatt több ráktípus esetében is tumorellenes hatásúnak bizonyult.
REISHI GOMBAA Reishi pecsétviaszgomba vagy ismertebb nevén Ganoderma gomba igen népszerű, sokan a hallhatatlanság titkát sejtik benne ugyanis meglepően nagy mennyiségű és kiváló minőségű tápanyagot valamint vitaminokat tartalmaz. Magas triterpén, pantotén és szterol-szintje mellett jelentős mennyiségben található benne C-vitamin, D-vitamin, magnézium, kalcium, kálium, cink, vas, foszfor, réz, magnán, valamint germánium és további értékes aminosavak.
Hasznos összetevőinek köszönhetően javítja a véráramlást, serkenti az agyi funkciók működését, véd a neurodegeneratív betegségek kialakulásával szemben, kiváló vírusölő és ezen felül vércukorszint szabályozó, koleszterinszint csökkentő és májvédő tulajdonsággal is rendelkezik.
SHIITAKE GOMBAA shiitake gyógygomba legfontosabb hatóanyaga a lentinán, ami egy antivirális hatású, immunostimuláns ?-glükánokból álló poliszacharid. A Shiitake gomba kiválóan alkalmazható vírusfertőzések és különféle daganatos megbetegedések kiegészítő kezelésére, ugyanis csökkenti bizonyos fehérvérsejtek (pl. fagociták) működését, míg mások (pl. a CD4 sejtek) aktivitását növeli.
Tisztítja az ereket, javítja a vérkeringést, csökkenti a gyulladást, védi és regenerálja a sejteket, szabályozza a koleszterinszintet és a vérnyomást, emellett erős antioxidánsként védi a szervezetet az oxidatív stresszel szemben.
ASTAXANTHIN - HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS ALGA PORA természetes astaxanthin a világ egyik legerősebb antioxidánsa. Óvja a bőrt az UV sugárzás okozta károsodásokkal szemben, hatékonyan véd a szabad gyökök és az oxidatív stressz ellen, erősíti az immunrendszert és növeli a szervezet teherbíró képességét. A látásra gyakorolt jótékony hatása is bizonyított.
Idegsejt-védő hatásával hozzájárul a szem épségének megőrzéséhez, a szív- és érrendszer egészséges működéséhez valamint az öregedési folyamatok, a demencia és a pszichomotoros funkciók hanyatlásának lassításához.
KAKUKKFŰ KIVONATA kakukkfű vagy csombor, egy jellegzetes illatú, mediterrán fűszer és gyógynövény, ami kiváló emésztésserkentő, vizelet- és epehajtó, segíti az epekiválasztást és jótékony hatással van a máj valamint a vese működésére. Magas tymol és karvakrol tartalma miatt erőteljes fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő valamint baktériumölő és gombaellenes hatással is rendelkezik. Féregtelenítésre is alkalmas.
Olaja párologtatóba csepegtetve alkalmas a levegő fertőtlenítésére, emellett hurutváladékot oldó, köptető és köhögéscsillapító tulajdonsággal is rendelkezik.
ECHINACEAAz echinacea (népi nevén bíbor kasvirág) immunstimuláns, így hozzájárulhat az egészséges immunrendszer fenntartásához, a szervezet védekező képességének megfelelő működéséhez. Egyes légzőszervi megbetegedések, felső-légúti fertőzések esetén gyulladásgátló hatása révén enyhítheti azok lefolyását, nyugtatja a fájó garatot és hangszálakat. Húgyúti fertőzések megelőzésére is kiválóan alkalmas.Külsőleg jó hatásfokkal alkalmazható gyulladásos jellegű bőrbetegségek tüneteinek enyhítésére és egyes nehezen gyógyuló, fekélyesedéssel járó sebek felülfertőződésének megakadályozására.
FOKHAGYMA KIVONATA fokhagyma különösen gazdag szerves kénvegyületekben, hatóanyagai bizonyítottan gátolják egyes, a gyulladásos kórfolyamatokban kulcsszerepet játszó enzimek termelődését, így antimikrobiális, betegségmegelőző hatása igen jelentős.
A fokhagymának egyes keringési betegségek valamint a súlyos, akut szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében is fontos szerepe lehet, ugyanis kéntartalmú vegyületei az enzim-gátló hatásuknál fogva csökkentik a májsejtekben a koleszterinszintet és gátolják a vérlemezkék összetapadását.
CAYENNE PAPRIKAA cayenne paprika vagy közismertebb nevén cayenne bors azon túl, hogy serkenti az emésztési folyamatokat és gyorsítja az anyagcserét, vérkeringést fokozó, antibakteriális, immunerősítő hatással támogatja a szervezet egészséges működését.
Izzó és melegítő hatású, így fokozza a szervezet energia felvételét a zsírraktárakból, zsírégető, keringést ösztönző, értágító hatása révén támogatja a fogyókúrát, valamint jótékony hatással lehet a sejtek anyagcseréjére egyes ízületi patológiák, isiász esetén.
C-VITAMINA C-vitamin azon kevés vitamin közé tartozik, amit nem termel az emberi szervezet, ezért életbevágóan fontos a rendszeres és megfelelő mértékű utánpótlása. Fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet, a sebgyógyulást, a sejtregenerációt.
Erős antioxidáns, ami tisztítja és erősíti az érfalakat, a fogínynek is védelmet nyújt és enyhíti az allergiás panaszokat a természetes antihisztamin hatásának köszönhetően. Közreműködik sokféle hormon képzésében, és részt vesz az anyagcsere folyamatokban
D-VITAMIN (D3 VITAMIN FORMÁBAN)A D-vitamin bár elsősorban arról ismert, hogy elengedhetetlen a csontképződéshez és a csontanyagcseréhez valamint a kalcium-anyagcsere szabályozásához, mert segíti a kalciumsók beépülését a csontokba és a fogakba. A D-vitamin ezen kívül az idegrendszer megfelelő működéséről is gondoskodik és a B-vitaminokhoz hasonlóan segíti a stressz oldását. A vérkeringés javításában és az immunrendszer optimális működésében is fontos szerepet játszik.
Az A vitamin nagyban segíti a D-vitamin felszívódását és hasznosulását így érdemes azzal együtt bevinni a szervezetbe.
CINK OXIDNedvességmegkötő, fertőtlenítő, sebgyógyító, gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatása miatt krémek, dezodorok, hintőporok gyakori összetevője. Faggyútermelést szabályozó-, antibakteriális és antimikrobális hatásának köszönhetően kiválóan alkalmazható a pelenkakiütések megelőzésére és a zsíros, pattanásos bőr kezelésére.
A mikronizált cink-oxid hatékony védelmet nyújt napégés- valamint az UV-sugárzás okozta strukturális károsodások kialakulásával szemben.
SZELÉN (NÁTRIUM-SZELENIT)A nátrium-szelenit, vagyis a szelén egy esszenciális elem, amely hasznos antioxidáns és számos enzim alkotóeleme. Serkenti az immunrendszer működését és hatékonyan közreműködik az anyagcsere-szabályozásban is.
Kis mennyiségben megtalálható többek között a vesében, a májban, a hasnyálmirigyben és a szívizomban is, segíthet megelőzni az inzulin-rezisztencia kialakulását, az érelmeszesedést, az agyvérzést, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedések számos formáját. Szelénhiány esetén vérszegénység léphet fel, valamint növekedhet egyes daganatos betegségek kialakulásának kockázata és csökkenhet a pajzsmirigy hormontermelése.
Kurkumin por/ kurkuminoid
A kurkuma hatóanyaga: a kurkumin
A Kurkuma gyógyhatása elsősorban a fűszer élénk sárga színéért is felelős, a növény gyökerében található kurkuminnak köszönhető.
A zsírban és vízben is nehezen oldódó, ezért rossz felszívódású kurkumin a vérplazmában és a szövetekben csak alacsony koncentrációban van jelen, a bélrendszerbe jutva helyben, a bélnyálkahártya sejtjeiben azonban többféle módon is képes jótékony hatást kifejteni.
 
Termékünk élelmiszervizsgáló laboratóriumi megfelelőségi nyilatkozattal és Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által kiadott notifikációs számmal rendelkezik!
A minta az összes értékelt jellemző tekintetében megfelelt a feltüntetett előírások követelményeinek.
Alkalmazott módszer:
(1) MSZ EN ISO 4833-1:2014(2) MSZ ISO 7954:1999(3) Solus Salmonella spp. ELISA NF Validation Certificate - AFNOR - SOL 37/01-06/13 (4) MSZ EN ISO 6888-1:2008(5) ISO 7251:2005"
Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által kiadott notifikációs szám: 25508/2020

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.07
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Organiclab immun pro 14 immunrendszer támogató" című hirdetést látja. (fent)