Betöltés...

Kemei vezeték nélküli borotva és hajvágó (KM-2026)

Ár: 11.990 Ft

Kemei vezeték nélküli borotva és hajvágó (KM-2026)
Az elektromos borotva előnyei:
Kiválóan alkalmas érzékeny bőrre a forgóborotvákkal összehasonlítva bőrbarátabbak. A fólia kisimítja a bőrt, és igazán alapos borotválkozást tesz lehetővé. Ezenkívül behúzza a szőrt a lyukakba, és húzás nélkül levágja gyengéd borotválkozás érzékeny arcra.Nagyon alapos borotválkozás mindezt a fent említett fóliáknak köszönhetően. Kiválóan működik rövid hajra.Gyors borotválkozás a fóliáknak köszönhetően gyorsan, egyenes vonalban mozoghat az arc egyik oldaláról a másikra. Nem kell többször végigfuttatnia a borotvát ugyanazon a borotválkozási területen.Tökéletes a mindennapi borotválkozáshoz ha minden nap borotválkozik, értékelni fogja a fóliaborotvát. Mint korábban említettem, a fóliák fenomenálisan működnek rövid haj esetén.ÁLLÍTHATÓ SEBESSÉG LED KIJELZŐVEL:
A digitális LED kijelző vizuálisan mutatja a sebességet és a maradék teljesítményt. Vágás közben szabályozhatja a borotválkozási sebességet, és a haja vagy szakálla vastagságához és hosszához igazíthatja. Az akkumulátor töltöttségi szintjéért felelős dióda nem engedi megfeledkezni a töltésről.
A gép a következő sebességeket és pengeforgásokat támogatja:
65 ford./perc,70 ford./perc75 ford./percA sebességet a + és - gombokkal lehet beállítani. A borotválkozási sebességet a haj vastagságától és hosszától függően kell beállítani.
Leírás:

Gyártó: KemeiModel: KM 2026
Bemenet: 5V 1A
Teljesítmény: 5W
Akkumulátor: 3,2V 1400mAh lítium akkumulátor;
Töltési idő: kb 2 óra
Időtartam: 120 perc
Méretek: 12x6x4 cm
Súly: 195g

A készlet tartalmaz

1x borotva
1x hajborotva fej
1x szakállborotva fej
1x fejdugó
1x USB kábel
1x tisztító kefe
1x utazótáska.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kemei vezeték nélküli borotva és hajvágó (KM-2026)" című hirdetést látja. (fent)