Betöltés...

Bolster ECO tönköly hengerpárna - Ásványkék - Bodhi

Ár: 16.190 Ft

Bolster ECO biopamut hengerpárna tönkölyhéj töltettel
A 100% organikus pamutból készült hengerpárna segítséget nyújt jóga- és Pilates gyakorlásaid során. A hengerpárnát gyakran használják lassabb jógastílusokban, mint például a Yin jóga, a Restorative (regeneráló) jóga vagy a kismama jóga. Ergonómikus formájának köszönhetően a támaszték hátrahajlításra és mellkasnyitásra is használható.

A hengerpárna 100%-ban kiváló minőségű organikus pamutból készült, levehető huzatból és bio tönkölyhéjjal töltött belső részből áll. A huzat levehető és 30°C-on mosógépben mosható. A hordszíj pedig megkönnyíti a szállítást.

Ha a hengerpárna túl kemény vagy túl magas az Ön számára, könnyen eltávolíthatja a töltelék egy részét. Ehhez húzza le a cipzárt a hengerpárna oldalán. A belső anyagon szintén talál egy cipzárt, melyet lehúzva annyi töltőanyagot távolíthat el, amennyi szükséges, amíg el nem éri a kívánt magasságot vagy szilárdságot. Az eltávolított töltőanyag ezután zárt edényben, hűvös és száraz helyen tárolható későbbi felhasználásra.

Huzat: 100% bio pamut
Töltelék: bio tönkölyhéj
Méretek (hossz x Ø):
Töltve kb.: 65 cm x Ø 20 cm
Varrástól varrásig kb.: 61 cm x Ø 21,5 cm
Levehető huzat cipzárral

A párna csak huzattal együtt rendelhető!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Bolster ECO tönköly hengerpárna - Ásványkék - Bodhi" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: