Betöltés...

Soulima sterilizáló 300W

Ár: 13.990 Ft


FORRÓ LEVEGŐ -  a száraz levegőt használó technológiának köszönhetően  a készülék időt és energiát takarít meg. A száraz sterilizáló forró levegővel elpusztítja a mikroorganizmusokat, így nem tompítja el az éles eszközöket. 



HIGIÉNIA -  a magas hőmérsékletű sterilizátor biztosítja a megfelelő higiéniát és ami a legfontosabb, a biztonságot. Alkalmas kozmetikai eszközök és kiegészítők, különösen ollók, valamint manikűr és pedikűr eszközök fertőtlenítésére . 



PREMIUM MINŐSÉG - a sterilizáló precizitással és körültekintéssel, kiváló   minőségű anyagokból készült  . A készülék belseje rozsdamentes acélból készült , ami garantálja a tartós használat minőségét. Ezenkívül a szállítás közbeni karcolások elkerülése érdekében a fém belső elemeket kék védőfólia borítja . Az első használat előtt távolítsa el a fóliát!   



KÉNYELMES ÉS BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT  - a készülék 60 perces időzítővel és 50 és 220°C közötti hőmérséklet-szabályozással rendelkezik . Ezenkívül fogantyúk és csúszásmentes lábak . 2 LED dióda tájékoztat, ha a készülék működik (zöld) és amikor a sterilizálás befejeződött (piros dióda és hangjelzés).      
LEÍRÁS:



fehér szín
szerszámkosár: igen
tápellátás: hálózati
időzítő: igen
maximális munkaidő: 60 perc
teljesítmény: 300W
hőmérséklet tartomány: 50 - 220 °C
méretei: 35 x 20 x 17,5 cm
kosár méretei: 24 x 11 x 2,5 cm
súly: 2,24 kg; súlya csomagban: 2,74 kg
TARTALOM:



sterilizátor
kosár
tápkábel
2x fogantyú
csavarhúzó
biztosíték




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Soulima sterilizáló 300W" című hirdetést látja. (fent)