Betöltés...

Kemei akkus borotva és hajvágó KM-1990

Ár: 12.990 Ft

Kemei akkus borotva és hajvágó KM-1990
Kiváló minőségű pengével ellátott elektromos hajvágó - Egy professzionális eszköz, amely tökéletes a hajápoláshoz és hajformázáshoz. Ez a hajvágó kombinálja a funkcionalitást és az esztétikus megjelenést egy ergonomikus és kényelmes formában. Vezeték nélküli működésének köszönhetően ez a készülék ideális választás a mindennapi szépségápolási rutinhoz, legyen szó hajvágásról vagy szakállnyírásról.
Főbb jellemzőkPontos vágás - Kiváló minőségű pengéjével pontos és szoros vágást biztosít, így ideális eszköz a haj és a szakáll formázására.Teljes fodrászkészlet - A csomagban minden megtalálható, amire szükség lehet: hajvágógép, tisztítókefe, fésű, és különböző hosszúságú védősapkák (0,1-13 mm) a változatos hajhosszúságok eléréséhez.Gyors töltés és hosszú üzemidő - A készülék 4 óra alatt teljesen feltölthető, és akár 200 perc folyamatos használatot biztosít, így akár 3-4 hónapig is elegendő lehet napi használat mellett.Hordozható és könnyen használható - A tápkábelen keresztüli gyorstöltés megkönnyíti a hordozhatóságot, így ideális eszköz utazás közben is.
Specifikáció

Bemenet: 5V-1000mA
Teljesítmény: 5W
Akkumulátor: 2000 mAh lítium akkumulátor
Töltési idő: Kb. 1 óra
Üzemidő: 150 perc
Méretek: 19 x 5,5 x 4 cm

A készlet tartalma

Hajvágógép
4x cserélhető burkolat (3/6/10/13 mm)
Fejsapka
Tápkábel
Tisztító kefe
Fésű
Felhasználói kézikönyv

Ez a hajvágó tökéletes választás mindazok számára, akik otthon szeretnék ápolni és formázni a hajukat vagy szakállukat, valamint azoknak, akik professzionális minőségű eszközt keresnek napi használatra.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kemei akkus borotva és hajvágó KM-1990" című hirdetést látja. (fent)