Betöltés...

Kemei vezeték nélküli borotva és hajvágó KM-696

Ár: 12.990 Ft

Kemei vezeték nélküli borotva és hajvágó KM-696
Az önélező acél pengével és nulla hézagú lánckerékkel ellátott KM-696 elektromos borotva ideális eszköz haj, szakáll és fejborotválkozáshoz. A cserélhető tartozékok lehetővé teszik a precíz és irritációmentes vágást, valamint az orrszőrzet és más testfelületek szőrének eltávolítását is. Ez a borotva tökéletes választás azoknak, akik a pontos, sima vágást és a könnyed formázást keresik.
Főbb JellemzőkKényelmes beállítás: A borotva egy gombbal könnyen beállítható a kívánt vágási hosszúságra.4 cserélhető tartozék: Ideális különböző felhasználási területekre, mint haj, szakáll, orr, fülek, test és kontúrozás.Állítható vágási hossz: A penge 1 és 10 mm között állítható, lehetőséget biztosítva a közelre nyírt vagy rövid hajvágásra.Biztonságos vágófej: A borotva nem gubancolja össze a hajat, és hosszú élettartamra lett tervezve.Töltés közbeni működés: Külső tápegységgel is működik, ha elfelejtette feltölteni.Gyors töltés, hosszú üzemidőGyors töltés: 1,5 óra alatt teljesen feltölthető.Hosszú üzemidő: 90 perc folyamatos használat, ami 3-4 hónapos rutinvágáshoz elegendő.Hordozható: Az USB-kábellel történő gyorstöltés megkönnyíti a hordozhatóságot, így utazás közben is tökéletes eszköz.Éles Rozsdamentes Acél PengeTartós és éles: A penge rozsdamentes acélból készült, precíz vágást biztosítva, minimális bőrirritációval.Pontos vágás: A keskeny pengeprofil precíz vágást tesz lehetővé, ideális a szoros, pontos vágásokhoz.
A Készlet Tartalma

1x Elektromos borotva
4x Cserélhető burkolatok (különböző hosszúságok)
1x Olajos palack
1x Fejsapka
1x USB kábel
1x Tisztító kefe
1x Fésű
1x Használati útmutató

Specifikációk

Modell: KM-696
Bemenet: 100-240V~ 50/60Hz
Teljesítmény: 5W
Akkumulátor: 2000 mAh lítium akkumulátor
Töltési idő: Kb. 1,5 óra
Működési idő: 90 perc
Méretek: 16,5 x 4 x 4 cm

Ez a kompakt, sokoldalú borotva minden igénynek megfelel, és ideális választás mindennapi használatra, utazáshoz vagy professzionális fodrászati munkához.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kemei vezeték nélküli borotva és hajvágó KM-696" című hirdetést látja. (fent)