Betöltés...

A Renewal 3 termék, a szív- és érrendszeri problémák m

Ár: 22.500 Ft

Ez a termék antioxidánsokat és egyéb hasznos anyagokat tartalmaz, amelyek támogatják az immunrendszert és megakadályozzák a súlyos problémák kialakulását. A Renewal 3 mélyrehatóan szabályozza a szervezet működését és a szív- és érrendszeri problémák okaira hat, nem csak a következményeket minimalizálja.

Fő előnyök:
Fejfájás és szédülés megelőzése: A termék segít megelőzni azokat a kellemetlen tüneteket, amelyek gyakran kísérik a magas vérnyomást.
A szív- és érrendszer támogatása: Biztosítja a szív és az erek normális működésének megbízható támogatását, javítja a vérkeringést.
A vérnyomás normális szinten tartása: A Renewal 3 segít fenntartani a stabil vérnyomást hirtelen ingadozások nélkül.
A koleszterinszint egészséges szinten tartása: A termék elősegíti a "rossz" koleszterin (LDL) csökkentését és a "jó" koleszterin (HDL) növelését.
Az immunrendszer erősítése: Az olyan aktív összetevők, mint a bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) kivonata, segítik az immunrendszer erősítését, ami hozzájárul a szervezet általános egészségéhez.

Komplex megközelítés: A Renewal 3 használata a Renewal 1 és 2 termékekkel együtt átfogó támogatást nyújt a szív- és érrendszer számára. Az aktív összetevők szinergikus hatása révén maximális eredményt és hosszú távú egészségmegőrzést biztosít.
Összetevők: B-vitaminok (B1, B2, B6, B12), C-vitamin, bíbor kasvirág kivonat, bodza gyümölcs kivonat, hibiszkusz virág kivonat, gyömbér gyökér kivonat, króm-pikolinát, D3-vitamin, cink-glükonát, kalcium-karbonát, nátrium-szelenát, E-vitamin.
Alkalmazási mód: Napi 2 alkalommal 1 kapszulát kell bevenni étkezés közben.
Ajánlott napi adag: 2 kapszula.

A Renewal 3 segítségével megbízhatóan védheti szívét és ereit és biztosíthatja szervezetének a hosszú távú egészséget és energiát!

https://www.facebook.com/RenewalTM
https://www.facebook.com/RenewalTM
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
Áru megnevezése: Renewal 3
Áru márkája: Renewal
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "A Renewal 3 termék, a szív- és érrendszeri problémák m" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Medcity