Betöltés...

Thyme - Kakukkfű illóolaj 10 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 5.890 Ft

Az aromaterápiában a kakukkfűolaj meleg gyógynövényes illatú, frissítő és élénkítő. Segít javítani a hangulatot, csökkenti a stresszt és a szorongást, valamint fokozza a szellemi tisztaságot és a koncentrációt.

Fontos azonban, hogy az olajat helyi használat vagy inhalálás előtt megfelelően hígítsa fel, és használat előtt konzultáljon orvosával, ha bármilyen egészségügyi problémája van, terhes vagy szoptat.

A kakukkfűolaj erős antibakteriális és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, így jótékonyan hat a bőr egészségére. Segíthet a pattanások kezelésében, csökkentheti a gyulladást és javíthatja a finom vonalak és ráncok megjelenését. A kakukkfűolajról az is ismert, hogy elősegíti a sebgyógyulást és megelőzi a fertőzéseket.

A kakukkfűolajat évszázadok óta használják a hajnövekedés serkentésére és a hajhullás megelőzésére. Javíthatja a fejbőr vérkeringését, erősítheti a hajhagymákat és megelőzheti a korpásodást és más fejbőrfertőzéseket.

Összetevők:
100 % kakukkfű illóolaj

Használata:
A 100 %-os illóolaj különösen alkalmas diffúzorokhoz és aromalámpákhoz.

Figyelmeztetés:

A bőrre történő alkalmazáskor az illóolajat csak alap masszázsolajjal hígítva használja. Szembe kerülés esetén alaposan öblítse le vízzel. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja közvetlenül a bőrön. Az olaj első használata előtt allergiás bőrvizsgálatot kell végezni. Tárolja szorosan lezárt tartályban, hűvös és sötét helyen.  Kizárólag külső használatra!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Thyme - Kakukkfű illóolaj 10 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)