Betöltés...

Pro-Age pattanás elleni krém - Bakayan és Varázsmogyoró - 50 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 6.590 Ft

Ayurvédikus bakayan: A Bakayan fából, a hagyományos ájurvédikus gyógyászat egyik kulcsfontosságú összetevőjéből kivont természetes összetevő ismert a pattanások elleni küzdelemről és a bőrgyulladások csillapításáról. A Bakajan támogatja a bőr tisztítását, csökkenti a foltok előfordulását és elősegíti a tiszta megjelenést.

Varázsmogyoró: Összehúzó és gyulladáscsökkentő tulajdonságaival a varázsmogyoró segít megnyugtatni az irritált bőrt, és csökkenti a pattanások okozta bőrpírt és duzzanatot. Segíti az aknés elváltozások gyógyulását és egészségesebb, kiegyensúlyozottabb bőrtónus megőrzését.
Milyen előnyei vannak a pattanás elleni krém rendszeres használatának?

1. Elváltozások és foltok enyhítése: a foltok számának és súlyosságának csökkentése.

2. Gyulladás csökkentése: bőrirritációk csillapítása, bőrpír csökkentése. Csökkenti az akne okozta kellemetlen érzést.

3. Bőrregeneráció: Ez a krém segíti a bőr regenerálódását és megfiatalítását, elősegíti az elváltozások gyógyulását és minimálisra csökkenti a pattanások által hagyott tökéletlenségek láthatóságát.

4. Arcszín tonizálás: Segít megőrizni az egészségesebb és egyenletesebb bőrtónust.

5. Természetes ápolás: Formulánkat úgy alakítottuk ki, hogy gyengéd legyen a bőrhöz, így alkalmas a rendszeres használatra anélkül, hogy túlzott bőrszárazságot vagy irritációt okozna.

Teljes összetevőlista:

AQUA, PROPÁNDIOL, KAPRIL KAPRIGLICERID, GLYCERYL MONO SZTEARÁT SE, MELIA AZADIRACHTA LEVÉL KIVONAT, LECITIN, CINK PCA, ALLANTOIN, SZALICILSAV, BHAMELIS VIRGINIANA GLUZOZO-SZOKONATÉ , PARFUM.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Pro-Age pattanás elleni krém - Bakayan és Varázsmogyoró - 50 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)