Betöltés...

Pro-Age éjszakai krém - Kumkumadi és Magnézium - 50 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 6.590 Ft

Főbb összetevők:

1. Magnézium: A hihetetlen bőrnyugtató tulajdonságairól ismert magnézium kulcsszerepet játszik a bőr megnyugtatásában és felfrissítésében. Segít csökkenteni a bőrpírt, a gyulladást és az irritációt, így ideális összetevő az érzékeny és irritációra hajlamos bőrű emberek számára. Amikor felvisszük éjszakai krémünket, érezhetjük, hogy a nap feszültsége feloldódik, mivel a magnézium ellazítja a bőrt, és segíti annak regenerálódását alvás közben.


2. Ayurvédikus Kumkumadi Olaj: a fiatalság ájurvédikus elixírje. A hatékony gyógynövények és olajok, köztük a sáfrány, a kurkuma és a szantálfa hagyományos keverékét regeneráló és öregedésgátló hatása miatt értékelik.

3. Niacinamid: B3-vitaminként is ismert, kisimítja a bőrt, csökkenti az elszíneződést és a foltokat, harmonizálja a faggyúkiválasztást.

Milyen előnyei vannak a kumkumadi olajos krém rendszeres használatának?
Nyugtatja a bőrt: Az éjszakai krémben található magnézium segít megnyugtatni a bőrt, amit az érzékeny vagy irritációra hajlamos bőrűek értékelni fognak. A krém csökkenti a bőrpírt és a gyulladást, így a bőr ellazul és megnyugszik.

Ragyogást hoz: A Kumkumadi olaj a természetes összetevők gazdag keverékének köszönhetően fokozza a bőr természetes ragyogását. Ébredjen ragyogó és felfrissült bőrrel, amely tükrözi belső szépségét.

Tökéletlenségek csökkentése: A krémben található ájurvédikus gyógynövények (kurkuma, centella, édesgyökér) köztudottan enyhítik a tökéletlenségeket, elszíneződéseket és hibákat. Egyenletesebb bőrtónust hoznak ki.

Éjszakai fiatalítás: Ön biztosan ismeri a Beauty Sleep fogalmát. A Pro-age éjszakai krémet úgy tervezték, hogy támogassa a bőr regenerálódását alvás közben.

Aromaterápia: A kumkumadi olaj finom és nyugtató illata ellazító hatású, melynek köszönhetően valóban holisztikus ápolásban lesz része.

Teljes összetevőlista:

AQUA, PROPÁNDIOL, NIACINAMIDE, GARCINIA INDICA MAGVAJ, GLYCERYL MONO SZTEARÁT SE, CENTELLA ASIATICA LEVÉL KIVONAT, SZEZAMUM INDICUM MAG OLAJ, CROCUS SATIVUS VIRÁG KIVONAT, CURCUOTACH EXTRA SZÉZ-MINORSZÓ SAVAK, SZARKOZIN, MAGNÉZIUM-ASPARTÁT, KÁLIUM SZORBÁT, NÁTRIUM-BENZOÁT, CROCUS SATIVUS FLOWER FILAMENT POR, MADHUA LONGIFOLIA VIRÁGPOR, GLYCYRRHIZA GLABRA GYÖKÉRPOR, VETIVERIA ZIZANIOIDES GYÖKÉRKOR, NELUMBO SATIVUS FLOWERROUM POVERGA POR, NELUMBO FLOWERROUMSO LUCONATE, PARFUM.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Pro-Age éjszakai krém - Kumkumadi és Magnézium - 50 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)