Betöltés...

Pro-Age szemkörnyékápoló krém - Koffein és Centella - 30 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 5.490 Ft

Főbb összetevők:

Centella Asiatica kivonat:
Ezt az adaptogén növényt, amelyet az ájurvédikus gyógyászatban Gotu Kola néven is ismernek, rendkívüli bőrre gyakorolt ​​jótékony hatásai miatt értékelik. A Gotu Kola antioxidánsokban gazdag, és arról ismert, hogy fokozza a kollagéntermelést, javítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a finom ráncok megjelenését. Erősíti a bőr természetes védőrétegét, ellenállóbbá teszi a külső környezeti tényezőkkel szemben.

Koffein:
A koffein egy jól ismert összetevő, amely csökkenti a duzzanatot és a szem alatti sötét karikákat. Azonnali energialöketet ad a bőrének, így kipihentebbnek és frissebbnek tűnik.

Niacinamid:
A niacinamid, más néven B3-vitamin, számos előnnyel jár a bőr számára. Az egyik fő előny az, hogy a faggyútermelés szabályozása révén simítja a bőr textúráját, csökkenti az elszíneződések és foltok láthatóságát, valamint csökkenti a pattanásokat. Ezenkívül a niacinamid segít megerősíteni a bőr védőgátját, ami jobb hidratációt és általános bőrállapotot eredményez.

Milyen előnyei vannak a koffeint és centellát tartalmazó szemkörnyékápoló krém rendszeres használatának?

A finom ráncok csökkentése: A Gotu Kola kivonat támogatja a kollagéntermelést, segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, simább és fiatalosabb megjelenést biztosítva.
Duzzanat csökkentése: A koffein segít csökkenteni a puffadást, így a szeme éberebbnek és felfrissültebbnek tűnik, még egy hosszú nap vagy egy zavaró éjszaka után is.
Világosítja a sötét karikákat: A Gotu Kola és a koffein kombinációja segít halványítani a sötét karikákat, így fényesebb és ragyogóbb a szem alatti terület.
Fokozott rugalmasság: A Gotu Kola erősíti a bőr természetes védőrétegét, javítja annak rugalmasságát és általános állapotát.
Gyengéd hidratálás: Formulánk nélkülözhetetlen hidratálást biztosít a szem alatti finom területnek.

Teljes összetevőlista: AQUA, PROPÁNDIOL, NIACINAMIDE, GLYCERYL MONO SZTEARÁT SE, CENTELLA ASIATICA LEVÉL KIVONAT, LECITIN, KAFFEIN, NÁTRIUM-HIALURONÁT, NÁTRIUM-GLUKONÁT, KÁLIUMSZORBÁT, NÁTRIUM-BÉRUM.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Pro-Age szemkörnyékápoló krém - Koffein és Centella - 30 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)