Betöltés...

Füstölőkúpok 10db - Palo Santo 20g - Sattva Ayurveda

Ár: 2.290 Ft

Hol készülnek a Sattva természetes füstölők?
A füstölők Indiában kézzel készülnek, több generációs hagyomány szerint. A keverék elkészítésének folyamata egy titkos recepten alapul, amelyet nemzedékről nemzedékre adnak át, összhangban a védikus tanításokkal és értékes hagyományos titkokkal. Minden egyes lépést rendkívüli gondossággal és nyugalommal hajtanak végre, ami Sattva füstölőnknek egyedülálló erőt ad a lélek megnyugtatására és harmonizálására.

Miből készülnek a természetes Sattva füstölők?
Füstölőink szeretettel és szenvedéllyel készültek, kizárólag természetes összetevők felhasználásával, mint például méz, ritka faporok, illóolajok, fűszerek és exkluzív gyanták. Ennek a gondosan válogatott, petrolkémiai anyagoktól mentes keveréknek köszönhetően füstölőink egyedülálló, rendkívüli minőségű illatot bocsátanak ki.

Hány illatanyagot tartalmaz a Sattva természetes füstölő kollekciója?
Kollekciónk mintegy 30 speciálisan válogatott illatot tartalmaz, amelyek az aromaterápia varázslatos világába kalauzolnak el. Az egzotikus Champától a nyugtató levendulán, energizáló pacsulin, romantikus rózsán át az érzéki szantálfáig. Vannak különleges illataink is, mint például a jóga és meditáció, a kardamom, a tulsi, a növényvilág, a fahéj, a frank, a szegfűszeg, az indiai balzsam, a lótusz és a palo santo, a fehér zsálya, a cédrus, a keserű narancsvirág, a vanília, a jázmin és az édes mandula. Minden illatnak megvannak a maga egyedi tulajdonságai, és különféle módon hat érzékszerveinkre.

Milyen típusú természetes füstölő rudakat kínál a Sattva Ayurveda?
Csakra, kúpos és oszlopos füstölők füstölő rúdtartóval is kaphatók.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Füstölőkúpok 10db - Palo Santo 20g - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)