Betöltés...

Organikus tamanu olaj 50 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 6.990 Ft

A bio tamanu olaj legfontosabb előnyei:

Minden bőrtípusra alkalmas: A Tamanu olaj minden bőrtípusra alkalmas, így különböző bőrápolási igényű emberek is használhatják.

Táplálja és regenerálja a bőrt: A benne található zsírsavaknak köszönhetően a tamanuolaj tökéletesen táplálja és támogatja a bőr regenerációs folyamatát.

Hidratálja és táplálja a bőrt: A Tamanu olaj tökéletesen hidratálja a bőrt, ellátva azt alapvető tápanyagokkal.

Csökkenti a pattanásokat és a kapcsolódó gyulladásokat: Gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően a tamanu olaj segít a pattanások és a kapcsolódó gyulladások leküzdésében.

Halványítja az elszíneződéseket, foltokat és bőrhibákat: Ez az olaj segít csökkenteni a pattanások, foltok és egyéb bőrhibákat.

A tamanuolajat a Calophyllum inophyllum fa diójából nyerik, és Polinéziában gyökerezik, ahol fontos kulturális szerepet tölt be. Kalofilolidot tartalmaz - egy olyan anyagot, amely gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek köszönhetően a tamanu olaj segít leküzdeni az olyan problémákat, mint a benőtt szőrszálak, amelyek gyakran irritálnak vagy kellemetlen érzést okoznak.

Ezenkívül ez az olaj támogatja a kollagén termelődését, amely kulcsszerepet játszik az öregedésgátló és a bőr regenerálódásának folyamatában. A tamanu olajnak bizonyított gyógyító tulajdonságai is vannak, amelyek hatásossá teszik rovarcsípés, hegek és égési sérülések esetén. Ez egy sokoldalú termék, amely hosszú éveken át segíthet megőrizni bőrének egészségét és szépségét.

Hogyan használjuk a bio tamanu olajat?



BŐRRE
Szánjon rá időt és gyengéden masszírozza be arcát vagy testét néhány csepp olajjal. Összpontosítson az arc pórusaira, és győződjön meg róla, hogy olajjal vannak borítva. Hagyja hatni egy éjszakán át vagy legalább 30 percig, majd a felesleget gyengéden mossa le.

HAJRA
Enyhén felmelegített olajjal finoman masszírozza be a fejbőrt. A legjobb hatás érdekében hagyja rajta egy éjszakán át vagy legalább egy órán át. Mossa meg a haját kímélő samponnal.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Organikus tamanu olaj 50 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: