Betöltés...

Organikus homoktövis olaj 50 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 9.390 Ft

Számos előnnyel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak egészségéhez és szépségéhez.

Kiváló választás érzékeny bőrre: A homoktövis olaj tökéletes az irritációra hajlamos bőr ápolására.

Gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik: segít csökkenteni a bőrpírt és a duzzanatot.

Segít a pattanások kezelésében és megelőzésében: A homoktövis olaj az egészséges bőr támogatásával segíthet a pattanások leküzdésében.

Támogatja a hidratációt, a rugalmasságot és a sejtregenerációt: Ennek az olajnak a használata segít fenntartani a bőr megfelelő hidratáltságát, rugalmasságát és a sejtregenerációt.

Ennek a vörös-narancssárga olajnak a C-vitamin értéke 12-szer magasabb, mint a narancsé, így kivételes öregedésgátló elixír. Több mint 190 tápanyagból és fitonutriensből áll, nem hagy zsíros filmréteget a bőrön, mert minden összetevő hatékonyan felszívódik.

A homoktövis olajat régóta használják a hagyományos ázsiai és szláv gyógyászatban. A gyümölcspép olaj segít a bőr égési sérüléseinek kezelésében. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek segítenek csökkenteni a bőrpírt és a duzzanatot számos bőrbetegséggel, köztük a pikkelysömörrel, a rosaceával és az atópiás pikkelysömörrel. A homoktövis olaj a természet kincse, amely segítheti bőrének egészséges és ragyogó megjelenését.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Organikus homoktövis olaj 50 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)