Betöltés...

Organikus csipkebogyó olaj 50 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 9.390 Ft

A csipkebogyóolaj fő előnyei:

Bőrsejtek regenerációja és megújulása: Ennek az olajnak köszönhetően a bőr egészségesebbé és rugalmasabbá válik.

Tökéletes választás zsíros bőrre: A vadrózsaolaj tökéletes a faggyúkiválasztás szabályozására, ami rendkívül fontos a túlzott zsírosodásra hajlamos bőrűek számára.

Csökkenti a gyulladást, halványítja a sötét foltokat és a pattanásnyomokat: Az olaj segít csökkenteni a gyulladást, megnyugtatja a bőrt, halványítja az elszíneződéseket és eltávolítja a pattanásnyomokat.

Fenolokat tartalmaz antivirális, antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal: Védi a bőrt a káros mikroorganizmusok ellen.

Ezenkívül az antioxidánsok és többszörösen telítetlen zsírsavak jelenlétének köszönhetően a csipkebogyóolaj megakadályozza a sejtmembránok lebomlását. Ezáltal az egészséges és erős sejtek gátként működnek, amely megvédi a bőrt a baktériumok behatolásától, ami minimálisra csökkenti a bőrfertőzések kockázatát.

A csipkebogyóolaj természetes támasza bőrének, segíti, hogy az egészséges, szép és fiatal maradjon. Ezen tulajdonságainak köszönhetően értékes kiegészítője a mindennapi bőrápolásnak.

Hogyan használjuk a bio csipkebogyó olajat?

BŐRRE

Szánjon rá időt és gyengéden masszírozza be arcát vagy testét néhány csepp olajjal. Összpontosítson az arc pórusaira, és győződjön meg róla, hogy olajjal vannak borítva. Hagyja hatni egy éjszakán át vagy legalább 30 percig, majd a felesleget gyengéden mossa le.

HAJRA

Enyhén felmelegített olajjal finoman masszírozza be a fejbőrt. A legjobb hatás érdekében hagyja rajta egy éjszakán át vagy legalább egy órán át. Mossa meg a haját kímélő samponnal.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Organikus csipkebogyó olaj 50 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: