Betöltés...

Organikus szőlőmag olaj 50 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 7.690 Ft

Hogyan működik a bio szőlőmagolaj:

Kiváló C- és E-vitamin forrás: A szőlőmagolaj értékes C- és E-vitaminnal látja el a szervezetet, amelyek hozzájárulnak az egészséges bőr fenntartásához.

Flavonoidoknak nevezett antioxidánsokat tartalmaz, amelyek javítják a bőr textúráját és csökkentik az öregedés jeleit: A benne lévő flavonoidoknak köszönhetően a bőr simává és fiatalabbá válik.

„Fényvédőként” működik a bőr számára: A vizsgálatok kimutatták, hogy a szőlőmagolaj bőrre kenve fényvédő hatású, segít megvédeni a káros UV-sugaraktól.

Tökéletes hámlasztó az elhalt hámsejtek eltávolítására: Ez az olaj hatékony hámlasztó, gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejtek felső rétegét, és alatta simább, egészségesebb bőrt eredményez.

Hidratálás révén segít kondicionálni a száraz, törékeny és göndörödő hajat: A szőlőmagolaj kiválóan hidratálja a hajat, segíti annak regenerálódását.

A szőlőmagolaj a borkészítési folyamat mellékterméke. Gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. A szőlőmag kivonat kiváló C- és E-vitamin, valamint flavonoid forrás, amely javítja a bőr szerkezetét és csökkenti az öregedés jeleit. Érdekes módon a kutatások azt mutatják, hogy a szőlőmagolaj bőrre kenve napszűrő hatású, véd az UV-sugarak negatív hatásaitól. Ezenkívül ez az olaj hatékony hámlasztó, amely gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, egészségesebb és ragyogóbb bőrt kölcsönöz. A szőlőmagolaj pótolhatatlan kozmetikum, amely támogatja a bőr és a haj egészségét, fényt és bájt kölcsönöz.
Hogyan használjuk a bio szőlőmagolajat?

BŐRRE
Szánjon rá időt és gyengéden masszírozza be arcát vagy testét néhány csepp olajjal. Összpontosítson az arc pórusaira, és győződjön meg róla, hogy olajjal vannak borítva. Hagyja hatni egy éjszakán át vagy legalább 30 percig, majd a felesleget gyengéden mossa le.

HAJRA
Enyhén felmelegített olajjal finoman masszírozza be a fejbőrt. A legjobb hatás érdekében hagyja rajta egy éjszakán át vagy legalább egy órán át. Mossa meg a haját kímélő samponnal.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Organikus szőlőmag olaj 50 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)