Betöltés...

Organikus hidratáló és bőrradírozó olaj testmasszázshoz - narancs és boróka illóolajjal 100 ml - Sattva Ayurveda

Ár: 7.890 Ft

Főbb összetevők:

Az olívaolaj antioxidánsként működik, megakadályozza a bőr korai öregedését. Tanulmányok kimutatták, hogy ennek az olajnak a bőrre kenése segít a nap káros UV-sugárzása elleni küzdelemben. Magas E- és K-vitamin tartalma véd a bőrbetegségek ellen, és jól hidratálja a bőrt.

A tamanu olaj Polinéziából származik, és fontos kulturális szerepet játszik. Zsírsav tartalmának köszönhetően hidratáló hatású. A tamanu olaj kalophilolidot tartalmaz - egy olyan anyagot, amely gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Ez segít leküzdeni az olyan problémákat, mint a benőtt szőrszálak, amelyek gyakran irritálnak vagy kellemetlen érzést okoznak. Emellett támogathatja a kollagéntermelést, amely kulcsszerepet játszik a bőr öregedésgátló és regenerációs folyamatában, így minden bőrtípusra alkalmas.

A narancs illóolajában található C-vitamin segít a bőr hámlasztásában, mivel nagy mennyiségű citromsavat tartalmaz. Segít a pattanások leküzdésében és javítja a bőr általános megjelenését. A C-vitamin támogatja a szervezetet a kollagéntermelésben, ami fiatalabbá és rugalmasabbá teszi a bőrt.

A boróka egyik előnyének a legsokoldalúbb felhasználási területet tekintik. Fás és fűszeres illata van, amely segít megtisztítani a levegőt. Helyileg alkalmazva a boróka csökkenti a bőrhibák megjelenését, és természetes bőrfestékként működik.

A Chikmagalur, Karnataka kávébab hámlasztja a bőrt, és olyan puhává és rugalmassá teszi, mint a rózsaszirom. Ez a bőséges ápolás ragyogóvá varázsolja a bőrt. Az izmok ellazításához és a bőr természetes radírozásához használja ezt az olajat gyengéd masszázsokhoz.

Használati utasítás:

Végezzen testmasszázst olajjal (kb. 30 perc). Hagyja hatni 10-15 percig, majd zuhanyozzon le, vagy hagyja hatni egész nap (a maradék kávébab letörlése után). Használja minden nap a kedvező hatás elérése érdekében.

Teljes összetevőlista:

Olea Europaea (olíva) olaj*, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) magolaj*, Citrus Sinensis (narancs) olaj*, kávé (kávé) szemek, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, Juniperus Communis (boróka) olaj és tokoferol (Vitamin) ) E).

*Ökogazdálkodásból származó összetevők.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Organikus hidratáló és bőrradírozó olaj testmasszázshoz - narancs és boróka illóolajjal 100 ml - Sattva Ayurveda" című hirdetést látja. (fent)