Betöltés...

Pro Tetováló készlet gyakorló tintával

Ár: 19.990 Ft

Pro Tetováló készlet gyakorló tintávalTetováló Toll: A tetováló toll finoman megmunkált alumínium ötvözetből készült, kopásálló, hosszú távú használat során sem melegszik túl, hosszú élettartamú. 10 V-1 W fordulatszámmal rendelkezik, erőteljes, árnyékoláshoz és vonalazáshoz egyaránt használható.
Tetoválótinta: A tetoválótinta kiváló minőségű anyagokból készült, tartós és ideális a használatra. Élénk színek, tartósak és könnyen felvihetők a bőrre, a tinta könnyen felszívja a pigmentet és nem halványul el a gyógyulás után. Sokkal élesebb és fényesebb képet hozhat létre. A tinta tartó tálak közepes méretűek, tökéletesek a tetoválótinta tárolására minden egyes tetoválás alkalmával.
Magas Minőségű Tűpatronok: Magas minőségű tűpatron biztosítja a szükséges tetováló eszközöket a jobb tetoválási munkához.
Erőteljes Tetoválógép Tápegység: Biztonságosabb, stabilabb és erőteljesebb tápegység, amelynek frekvenciája elérheti a 10.000 rpm-t, kiválóan működik a tetoválásművészetben. Ideális kezdők számára egy teljes tetoválógép kiegészítő készlet.
Tartozékok:

1 db Tetováló gép
1 db Tetováló tápegység
gyakorló festékek:
5ml sárga
5ml kék
5ml zöld
5ml lila
5ml piros
5ml fekete
5ml fehér
+Ajándék 15 ml fekete festék.
1 db pedál
kis keverő tálak
2 db fekete kesztyű
1 db töltő kábel
10 db Tetováló fej (Tű)
1 db Kamuflázs Géz


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.08.16
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Pro Tetováló készlet gyakorló tintával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: