Betöltés...

HappyGo hajszárító 2000W

Ár: 7.990 Ft

HappyGo hajszárító 2000W
A Professzionális ionos hajszárítóval könnyedén varázsolhat fényesebb, egészségesebb hajat. Ez a hajszárító ötvözi az ionos és turmalin technológiákat a maximális 2000W teljesítménnyel a gyors, egészséges frizurákért és kevesebb göndörödésért. A 3 hőmérséklet- és 2 sebességfokozatnak köszönhetően megtalálhatja az Ön hajtípusának legmegfelelőbb légáramlást. Rögzítse gyönyörű frizuráját a hideg levegő gombbal. Ráadásul a koncentrátor és diffúzor kiegészítők kényelmessé teszik a különböző hajformázási lehetőségeket.
2000 W-os AC motor a gyors és hatékony formázáshozIonos kondicionálás a göndörödésmentes frizurákértHárom hőmérséklet-beállítás (hideg/meleg/forró) és két sebességfokozat2 koncentrátor és 1 diffúzor a különböző hajformázási lehetőségekhezKivehető, könnyen tisztítható hátsó rács és felakasztható hurok1 sima koncentrátor, 1 fésűs koncentrátor és 1 diffúzor a különböző hajformázási igényekhezA 2 koncentrátor tökéletes az egyenes és természetes hajformázás testreszabásáhozA diffúzor ideális a göndör haj és a dús frizura kialakításához.
Erőteljes légáramlás: 2000 W-os AC motor a gyors és hatékony formázásért. A hajszárító 2000W-os nagysebességű AC motorral rendelkezik, amely erősebb légáramlást biztosít a gyors szárításhoz és hatékony formázáshoz.
Koncentrátor és diffúzor kiegészítők: Különböző hajformázási igényekhez. A hajszárító 2 különböző koncentrátorral és 1 diffúzorral rendelkezik, ideális mindennapi sima vagy göndör hajformázáshoz.
Szuper hajápolás: Állandó hőmérséklet és ionizációs funkció a sima formázásért göndörödés nélkül. A hajszárító egyenletesen szárítja a hajat az állandó hőmérséklettel, így nem károsítja azt. Emellett hajápoló ionokat bocsát ki, amelyek táplálják és javítják a hajat. Sima és fényes haj göndörödés nélkül.
3 hőmérséklet-beállítás: Állítható hőmérséklet-beállítások. Három hőmérséklet-beállítás (hideg/meleg/forró), két ventilátor sebesség és egy hideg levegő gomb különböző hőmérsékletekhez és sebességekhez. Figyelem: A biztonság érdekében ne zárja el a hátsó légkivezetőt, és ne helyezze az elülső légkivezetőt lefelé az asztalra, amikor a hajszárító működik.
Kevesebb sugárterhelés: A hajszárító nem melegszik túl és védi az elektromágneses sugárzástól. Alacsony mágneses hullámszerkezetének köszönhetően energiatakarékosabb és alacsonyabb sugárzást bocsát ki, mint a hasonló hajszárítók.
Termékspecifikáció
Teljesítmény: 1800W-2000WFeszültség: 220-240V, 50Hz/60HzMotor típusa: AC motorTermék súlya: 1,5 lb / 0,7 kgKábel hossza: 7,6 ft / 2,3 mVédelem: automatikus áramkimaradás elleni védelem

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.08.16
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "HappyGo hajszárító 2000W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: