Betöltés...

Detoplex – természetes komplex a dohányzásról és alko

Ár: 9.900 Ft

Fáradt a káros szokásoktól, amelyek rontják az egészségét? A Detoplex az Ön módszere a dohányzásról és alkoholfogyasztásról való leszokáshoz könnyen és felesleges negatív tünetek nélkül.

Miért válassza a Detoplex?

A nikotin- és alkoholfüggőség csökkentése. Felejtse el a folyamatos dohányzási vagy alkoholfogyasztási vágyat. A Detoplex segít csökkenteni ezt a vágyat hatékony természetes összetevőinek köszönhetően.

Nyugalom és magabiztosság. Az L-taurinnak és L-teaninnak köszönhetően csökken a stressz és a szorongás, ami megkönnyíti a káros szokások elhagyását.

Energia és állóképesség. A rhodiola és a ginzeng kivonatok növelik az energiaszintet és segítenek megbirkózni a fizikai és érzelmi megterheléssel.

Méregtelenítés és regeneráció. A máriatövis megtisztítja és regenerálja a májat, míg a ginzeng segíti a méreganyagok eltávolítását a szervezetből.

Erős immunitás. Növelje ellenálló képességét a fertőzésekkel és a stresszel szemben, és tartsa testét kiváló formában.

Szedjen napi 2 Detoplex kapszulát étkezés előtt vagy után és érezze, milyen könnyű megszabadulni a függőségektől. Minden csomag 10 kapszulát tartalmaz, amelyek minden lépésnél támogatást nyújtanak.

A Detoplex erős természetes összetevőket kombinál a dohányzásról és alkoholfogyasztásról való leszokás hatékony támogatása érdekében:

L-taurin: Segít csökkenteni a stresszt és a szorongást, amelyek gyakran előfordulnak a dohányzásról és alkoholfogyasztásról való leszokás során. Javítja az agy funkcióit is, segítve a hangulatváltozások és az érzelmi instabilitás kezelését.
L-teanin: Javítja az alvás minőségét és az általános közérzetet, elősegíti a relaxációt.
Rhodiola kivonat (1% salidrosid): Ismert adaptogén tulajdonságairól, amelyek segítik a szervezetet a fizikai és érzelmi stressz kezelésében. Növeli az energiaszintet és javítja a kognitív funkciókat, ami különösen fontos a függőség elleni küzdelem során.
Máriatövis kivonat (≥80% szilimarin): Védi és tisztítja a májat. A szilimarin, a máriatövis aktív összetevője, elősegíti a máj regenerációját és javítja a méreganyagok eltávolítását.
Ginzeng gyökér kivonat: Növeli az energiaszintet és az állóképességet, segít leküzdeni a fáradtságot és álmosságot, javítja az immunrendszert és az általános állapotot.

A Detoplex nem csak egy étrend-kiegészítő, hanem az Ön partnere a jobb életért folytatott harcban. Érezze az energiaáramlást, a nyugalmat és az önbizalmat. A Detoplex segítségével könnyedén leküzdheti az egészség felé vezető út minden nehézségét.

Rendelje meg a Detoplex most és kezdje meg az útját a káros szokásoktól való megszabadulás felé! Érezze, hogyan változik meg az élete a Detoplex természetes összetevőinek er?
https://www.facebook.com/Detoplex
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
Áru megnevezése: Detoplex
 
Feladás dátuma: 2024.08.09
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Detoplex – természetes komplex a dohányzásról és alko" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Medcity