Betöltés...

Professzionális Műkörmös Csiszológép SG801 35.000RPM f

Ár: 16.990 Ft

Az S801 Professzionális Csiszológép egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz, amelyet a körömszalonok ápolásai számára terveztek. Ez a csiszoló gép kiváló teljesítménnyel és számos beállítási lehetőséggel rendelkezik, hogy tökéletesen megfeleljen az igényeknek és elősegítse a professzionális körömápolást.

A csiszoló gép alap csizolófejekkel rendelkezik, amelyek sokoldalúságot biztosítanak a körömápoláshoz. Ezek a csiszolófejek alkalmasak a köröm forma kialakítására, a felület simítására és a zselék vagy a műkörömzselék eltávolítására. Az alap csizolófejek könnyen cserélhetők, így könnyedén alkalmazhatod a különböző műkörmös feladatokhoz.

Az S801 csizológép egy LCD kijelzővel rendelkezik, amely könnyen olvasható a gép állapotáról. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen ellenőrizd a beállításokat, például a sebességet vagy a forgás irányát.
A csizológép állítható forgás irányt kínál, ami rendkívül hasznos, ha a jobbkezesek és balkezesek is szeretnék használni a gépet. Ezáltal teszi a maximális kényelmet és rugalmasságot a munkavégzés során.
Az állítható sebesség lehetővé teszi a csiszolási sebesség finomhangolását az igényei szerint. A különböző sebességi beállítások segítségével pontosabb és precízebb munkát végezhetsz.
Maximális fordulatszám: 35.000 RPM Működtetés: Pedállal Alap csiszolófejekkel ellátott LCD kijelzővel ellátott Állítható forgásirány Állítható sebesség Egyéb információk: Alap csiszolófejek: Alkalmasak a köröm forma kialakítására, felület simítására és zselés vagy műkörömzselék eltávolítására. LCD kijelző: Könnyen olvasható nyújt a gép állapotáról és beállításáról. Állítható forgásirány: Hasznos funkció jobbkezesek és balkezesek számára. Állítható sebesség: Lehetővé teszi a csiszolási sebesség finomhangolását az igények szerint, ami precízebb munkavégzést biztosít.
Műszaki adatok:
Maximális fordulatszám: 35.000 RPM
Működtetés: Pedállal
Alap csiszolófejekkel rendelkezik
LCD kijelzővel felszerelt
Állítható forgásirány
Állítható sebesség

Egyéb információk:
Alap csiszolófejek: Alkalmasak a köröm forma kialakítására, felület simítására és zselék vagy műkörömzselék eltávolítására.
LCD kijelző: Könnyen olvasható információkat nyújt a gép állapotáról és beállításairól.
Állítható forgásirány: Hasznos funkció jobbkezesek és balkezesek számára.
Állítható sebesség: Lehetővé teszi a csiszolási sebesség finomhangolását az igények szerint, ami precízebb munkavégzést eredményez.
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.08.08
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professzionális Műkörmös Csiszológép SG801 35.000RPM f" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media