Betöltés...

Infravörös elektromos lábfürdő és masszírozó

Ár: 12.990 Ft

Infravörös elektromos lábfürdő és masszírozó  
A talpmasszírozós lábfürdővel kellemes fürdőt és masszázst nyújthatsz lábaidnak. A lábfürdő mindkét oldalán 2 görgős masszírozó egység található, amelyek maximális élményt biztosítanak. A tapadókorongos lábak stabilan tartják a lábfürdőt a használat során, így nem mozdul el. A hordozófül megkönnyíti a szállítást és a víz cseréjét.
Ahhoz, hogy rendszeresen élvezhessük ezeket az előnyöket, fontos a folyamatos talpmasszázs, amit minél gyakrabban érdemes igénybe venni. A legjobb szakemberek magas költsége miatt sokan nem engedhetik meg maguknak a rendszeres masszázsokat.
Ez a lábfürdő elérhető áron biztosít kikapcsolódást és relaxáló talpmasszázst, akár hosszú évekre. Egyszeri vásárlással élvezheted egy profi masszőr munkáját, utazás és egyéb költségek nélkül!
stresszoldósegít ellazulni, illetve támogatja a mély alvástkortizont szabadít fel, így erősíti az immunrendszertsegíti a vérkeringéstfájdalomcsillapító hatású
Támasztórúd
Az elektromos lábfürdő stabil támasztórúddal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a lábait a lábfürdő elülső részére helyezze anélkül, hogy az felborulna.
45°C-os víz
Az elektromos lábfürdő automatikusan 45°C-ra melegíti és állandó hőmérsékleten tartja a vizet, így hatékonyan biztosítja a kellemes hőmérsékletet, anélkül, hogy folyamatosan forró vizet kellene hozzáadnia.
Összecsukható Tálca
A szilikon testtel ellátott lábfürdő masszázskád összecsukható a könnyű tárolás érdekében, és fogantyúval rendelkezik az egyszerű szállítás érdekében.
Biztonságos Fűtési Rendszer
A PTC víz- és áramelválasztó fűtési rendszerrel ellátott fűtött lábfürdő magas biztonsági tényezőt és stabil fűtési teljesítményt biztosít, ami biztonságos használatot garantál.
Lábmasszázs
A buborékokkal és infravörös fénnyel ellátott lábfürdő masszírozó hatékonyan stimulálja a lábak akupresszúrás pontjait, kényelmes lábmasszázs élményt nyújtva.
Kinyitott méret: kb. 40 x 34 x 22 cmÖsszecsukott méret: kb. 40 x 34 x 10 cmAnyag: ABS, szilikonFeszültség: 220 VÁramellátás: Csatlakoztatás hálózati aljzathoz, EU-s villás csatlakozó.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Infravörös elektromos lábfürdő és masszírozó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: