Betöltés...

3 az 1- ben férfi borotva - mosható, újratölthető

Ár: 3.990 Ft

3 az 1- ben férfi borotva - mosható, újratölthető
Az okos borotválási technológiával készült borotva simább és kényelmesebb eredményeket nyújt. Az innovatív, rugalmas borotvafej több irányban is könnyedén elfordul, így követi a bőr természetes kontúrjait, biztosítva a borotvafej közel, párnázott érintkezését az arccal.
A borotva három, függetlenül mozgó fejjel rendelkezik, amely teljes mozgástartománnyal fordul. Ez a különleges kombináció biztosítja az optimális bőrrel való érintkezést az ívelt területeken, még a legnehezebben elérhető nyaki szőrszálaknál is. A borotvafejek 50%-kal több borotválási felülettel rendelkeznek a standard forgófejű borotvákhoz képest.
A kiváló teljesítmény mellett a borotva elképesztően kíméletes a bőrhöz. A pengékkel és a Triple-Flex borotvafejekkel ellátott készülék meglepően kényelmes borotválást biztosít. A precíz fejek még a nehezen hozzáférhető területeken is közel borotválnak, így tökéletes megjelenést eredményeznek.
Termék specifikációk:

Feszültség: 110-220V
Teljesítmény: 3W
Szín: Kék
Töltési idő: 8 óra
Használati idő: 45 perc
Borotvafej: 3 fejes rotációs
Áramellátás: újratölthető
Anyag: ABS műanyag


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "3 az 1- ben férfi borotva - mosható, újratölthető" című hirdetést látja. (fent)