Betöltés...

Gentleman kézkrém 50 ml

Ár: 1.530 Ft

Tulajdonságok


Intenzív hidratálás: A Gentleman Kézkrém gazdag hidratáló összetevőkkel dúsított, amelyek mélyen behatolnak a bőrbe, biztosítva a tartós hidratálást és megelőzve a szárazságot és repedezést.
Gyors felszívódás: Könnyű formulája gyorsan felszívódik, így nem hagy zsíros érzetet a bőrön, lehetővé téve a mindennapi tevékenységek zökkenőmentes folytatását.
Finom, férfias Illat: A Gentleman Kézkrém finom, diszkrét illattal rendelkezik, amely elegánsan egészíti ki a mindennapi ápolási rutint.


Használat

Alkalmazza a kézkrémet tiszta, száraz kézre, és gyengéden masszírozza be, különös figyelmet fordítva a száraz, érdes területekre. Használja naponta többször, vagy igény szerint, hogy kezei mindig puhák és ápoltak legyenek.


Külsőleg alkalmazandó! Ügyeljen rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítse ki! Csak tiszta, sérülésmentes bőrre használja! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen! 


Az összetevők listája változhat, minden esetben a termék címkéjén lévő összetevő listát vegye figyelembe.


Használati és kezelési útmutatónkat itt tekintheti meg: yamuna.hu/hasznalatiutmutato 





 


Ingredients/Összetevők: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Betaine, Glycerin, Oryza Sativa Starch, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Parfum, Sodium Lauroyl Glutamate, Butyrospermum Parkii Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Palmitic Acid, Ethylhexylglycerin, Trideceth-6, Arachidic Acid, Myrystic Acid, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.10.03
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Gentleman kézkrém 50 ml" című hirdetést látja. (fent)