Betöltés...

Kínai szilikon vákuumpoharak test- és arcmasszázshoz

Ár: 3.790 Ft

NAGY KÉSZLET - a készletben 4 különböző méretű szilikon pohár, egy testmasszírozó és egy speciális táska, amely lehetővé teszi a buborékok tárolását és kényelmes hordozását.


BUBORÉKOS MASSZÁZS - a ráncok csökkentése; csökkenti a narancsbőrt; rugalmassá és feszessé teszi a bőrt; javítja és serkenti a vérkeringést a nyirokrendszer stimulálásával; tisztítja a bőr pórusait és eltávolítja a méreganyagokat a bőrszövetekből; segít eltávolítani a puffadtságot az arcról; ellazítja az izomfeszültséget és támogatja a kozmetikumok felszívódását.


SOKFÉLE ALKALMAZÁS - minden buboréknak megvan a maga célja. A legnagyobb buborék a test nagy részeinek, például a gyomor, a fenék és a comb masszírozására szolgál. Közepes és kisebb testrészek, például borjak vagy bicepsz. A nagyobb hosszanti masszázs kiválóan alkalmas az arc, a nyak és a dekoltázs masszírozására, a legkisebb buborék tökéletesen masszírozza az ajkait. Ezenkívül a masszírozó kiválóan alkalmas masszázsra és izomlazításra, pl. combok.


KÖNNYŰ HASZNÁLNI - mindenki tudja kezelni a köpölyöző masszázst, ez nagyon egyszerű. Elég, ha megfelelően bekenjük a bőrt pl. olívaolajjal, illetve nyomja össze a poharat, tegye a bőrre és engedje el és megkezdheti a masszázst.


LEÍRÁS:



    célja: test- és arcmasszázs
    a csomagban található méretek: 25/18 / 7cm
    súlya a csomagban: 0,275 kg


TARTALMA:



    4 db szilikon buborék
    masszírozó
    tároló táska




 





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.07.02
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Kínai szilikon vákuumpoharak test- és arcmasszázshoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: