Betöltés...

Xiaomi Oclean Air 2 Szónikus fogkefe - Rózsaszín

Ár: 9.380 Ft

Oclean Air2 - Okos, elegáns, könnyű
Az Oclean Air2 intelligens elektromos fogkefe egy személyre szabott intelligens fogkefe.

Zajcsökkentő technológia
Innovatív zajcsökkentő technológia. A 2000 Hz-es ultrahangos jeltechnika által csökkenti a motorzajt és csendes, vidám fogmosási élményt kínál, 45 dB alatti zajjal, ami jóval alacsonyabb, mint a szokásos elektromos fogkeféké.

Könnyű és hordozható
Ha könnyű szonikus fogkefét keres, az Oclean Air 2 tökéletes választás lehet. Az egész fogkefetest súlya csak 98 g, ami által egy nagyon könnyű, hordozható fogkefe tulajdonosa lehet.

Könnyen kezelhető
Ez az elektromos fogkefe 2 tisztítási módot kínál. Minden művelet egy gombbal történik. Röviden nyomja meg a gombot a fogkefe be- / kikapcsolásához, vagy tartsa lenyomva 2 másodpercig az intenzitás beállításához.

Gyors töltés
2,5 óra alatt teljesen feltölt. Az USB mágneses töltő alappal ezt az elektromos fogkefét bárhol feltöltheti bármilyen kompatibilis töltővel (nem tartozék) vagy USB porttal rendelkező eszközzel. Ideális otthoni és utazási célokra. Ne aggódjon, hogy utazás közben lemerül az akkumulátor. Egy töltéssel 30 napig használható.

Fantasztikus kefefejek
Intelligens fogkefefejünk orvosi minőségű DuPont Tynex és Pedex 3D tervezési technológiát használ. A fogkefe sörték minden egyes szálának keresztmetszete gyémánt alakú, hogy mély és alapos tisztítást nyújtson.

Könnyen használható
Az Air 2 két beépített fogmosási móddal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg röviden a gombot a fogkefe be-, és kikapcsolásához, vagy tartsa lenyomva 2 másodpercig az intenzitás beállításához. automatikusan leáll két perc fogmosási idő után, amelyet a fogorvosok ajánlanak.

Ideális utazáshoz
Oclean Air 2 fogkefe teljes súlya csak 98 g, ami nagyon könnyű és ezáltal könnyen hordozható, szállítható. (Az utazó dobozt nem tartalmazza!)

Jellemzői:
- Szónikus motor
- 40000 vibráció/perc
- WhisperClean ultraszonikus zajcsökkentő technológia
- Magas minőségű háromdimenziós DuPont Tynex Pedex cserélhető kefefejek
- IPX7 vízállóság
- Elemek: akár 40 napos akkumulátor-üzemidő, 2,5 órás töltési idő
- Különböző tisztítási módok
- Bluetooth-on keresztül vezérelhető
- Mágneses töltő applikáció Androidra és iOS-re
- Hosszan nyomd meg 2 másodpercig, hogy szükség szerint módot válts
- TPE-ből készült, a kefefej hátsó része segít a lepedékes nyelv könnyű tisztításában
- WiperClean™ zajcsökkentő technológia
- Könnyű és hordozható
- Pedex Diamond Sörték

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Xiaomi Oclean Air 2 Szónikus fogkefe - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)