Betöltés...

Philips BRI973/00 Lumea IPL 9900 Series 100-240 V, max. 450000 villanás, SmartSkin, 100-240 Rózsaarany-Fehér IPL szőrtelenítő készülék

Ár: 284.225 Ft

Intelligens bőrelemzés a SkinAI segítségével
Az ingyenes oktatóalkalmazásunk lépésekre bontott útmutatást biztosít a bőrelemzést végző és a szőrmennyiség-csökkenés folyamatot nyomon követő exkluzív SkinAI technológiával kapcsolatban.

Bőrgyógyászokkal együtt fejlesztették ki az egyszerű és eredményes használatért
Az egészségügyi technológiák terén vezető szerepet betöltő Philips a Lumea IPL készüléket bőrgyógyászok bevonásával fejlesztette ki, hogy Ön egyszerűen és eredményesen alkalmazhassa otthona biztonságában. A professzionális szépségszalonokban használt technológián alapuló Lumea IPL kíméletes kezelést biztosít, még az érzékeny területeken is.

Teljes körű megoldás az arc és a test számára 3 intelligens tartozékkal
A speciális tervezésű tartozékok tökéletesen illeszkednek teste vonalaihoz, és minden testrész esetén megtalálják a leghatékonyabb programokat, amikor csatlakoztatva vannak. Arc: Lapos kialakítás és egy kis méretű, UV-szűrővel rendelkező ablak. Test: Befelé ívelt kialakítás nagy ablakkal. Precíziós tartozék: Kifelé ívelt kialakítás a nehezen elérhető területek kezeléséhez.

Csak havonta 2 kezelés szükséges a gyors eredményhez
Kezdetben 2 hetente végzett kezelés szükséges – ez feleannyi, mint a más márkák használatakor szükséges kezelések. A továbbiakban pedig elég havonta egyszer használni az eredmény fenntartásához. Ennyi az egész. A két lábszár szőrtelenítése 8,5 percig tart.

SenseIQ technológia a gyengédség és kényelem érdekében
A Lumea 9900 sorozat öt könnyen állítható fénybeállítással rendelkezik. SmartSkin érzékelőnk felismeri a bőrtónusát, és segít megtalálni a legkényelmesebb beállítást. Az intelligens tartozékok pedig az egyes testtájakhoz igazítják a kezelést.

Az egyetlen vezeték nélküli Lumea készülék
Az extra kényelem érdekében a Lumea 9900-as sorozat az egyetlen vezeték nélküli funkcióval rendelkező IPL készülékünk, amely még könnyebbé teszi, hogy bárhová precízen elérjen, és bárhonnan használhassa.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips BRI973/00 Lumea IPL 9900 Series 100-240 V, max. 450000 villanás, SmartSkin, 100-240 Rózsaarany-Fehér IPL szőrtelenítő készülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: