Betöltés...

BURBERRY Weekend for Women Eau de Parfum 100 ml

Ár: 17.980 Ft

Burberry Weekend For Women EDP

A Burberry brit luxus divatházat 1856-ban, az akkor 21 éves Thomas Burberry alapította. Célja az volt, hogy olyan ruházatot készítsenek, mely megvédi az embereket a brit időjárás viszontagságaitól. A ház a divatos és rendkívül jó minőségű ruháival és kiegészítőivel, valamint az egyedi és felismerhető mintáival a divatvilág egyik legsikeresebb márkájává vált. A ruházati vonal az 1980-as években kezdődően kiegészült a férfiak és nők számára készített exkluzív parfümökkel, melyek hamar kedveltek lettek a hírességek és a stílusos rajongók körében. Az illatok között szinte mindenki megtalálhatja a számára megfelelő összeállítást annak ellenére, hogy a klasszikus és elegáns alapok mindegyikben megfigyelhetőek.

A Burberry Weekend for Women névre keresztelt virágos női parfüm 1997-ben indult világhódító útjára. Elkészítése Nathalie Lorsonnak köszönhető. Ez a pihentető, púderes illat azért kapta a hétvége nevet, mert a kikapcsolódás, a szórakozás ihlette. Egy olyan vidéki stílusú vagány parfüm, melynek elkészítéséhez a természetben található "egyszerű" jegyeket is használtak. Megidézi azt a gondtalan és boldog állapotot, melyet a barátok és a család körében eltöltött kertipartikon élhet át az ember. Véget nem érő beszélgetések és hatalmas nevetések között megfeledkezünk a mindennapi gondokról. Ezt nem kell megmagyarázni, egyszerűen csak jól érezzük magunkat.

A Burberry Weekend for Women virágos illata ideális a tavaszi, illetve kora nyári időszakban. A parfüm nyitányában a zamatos mandarin és a lédús narancs vegyül a zsálya erejével. A gyümölcsök figyelemfelkeltő táncát az édes nektarin, a kék jácint, az ébredő őszibarack virág, a megnyugtató csipkebogyó és a vörös ciklámen teszi teljessé. A lecsengésben a pézsma, a szantálfa és a cédrus fás jegyeivel keveredve biztosítja a parfüm által okozott élmény hosszantartó hatását. Az illatot egy szolid, ugyanakkor kézhez simuló üveg rejti. Az íves vonalvezetése tökéletesen érezteti a női test domborulatait mind az eredeti 1997-es, mind pedig a felújított kiadásban egyaránt.
Fejjegyek: mandarin, narancs, zsálya. Szívjegyek: nektarin, kék jácint, őszibarack virág, ibolyagyökér, csipkebogyó, vörös ciklámen. Alapjegyek: pézsma, szantálfa, cédrus.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "BURBERRY Weekend for Women Eau de Parfum 100 ml" című hirdetést látja. (fent)