Betöltés...

Lothmann Paris SunVibes Napozás Előtti Hajvédő Spray 150 ml

Ár: 11.990 Ft

Ez a könnyű permet gyorsan felszívódik, és nem nehezíti el a hajat. This light spray absorbs quickly and does not weigh the hair down.

A Lothmann Paris Sun Vibes napozás előtti védő spray egy olyan egyedülálló termék, amely megvédi a hajadat a napfény káros hatásaitól úgy, hogy közben táplálja és hidratálja is azt. A Sun Vibes napozás előtti védő spray formulája speciális védelmi komplexumot tartalmaz, amely védőréteget képez a hajon. Ez a védelmi réteg segít megelőzni a hajszálak kiszáradását, elszíneződését és töredezését, amelyek gyakoriak a napfény, a klór vagy a tengeri víz hatására. Kiváló összetevőinek köszönhetően a haj megőrzi ragyogását, hidratáltságát és egészségét, mindezek mellett kellemes illatot kölcsönöz neki. A spray könnyen felszívódik a hajba, nem hagy olajos vagy nehéz érzetet, és nem nehezíti el a hajat. Használati utasítás: Használd a napozás előtt. Rázd fel jól a palackot, majd permetezd a védő spray-t egyenletesen a hajadra, a hajtövektől a hajvégekig, majd finom mozdulatokkal oszlasd el. Ne öblítsd le. Ismételd meg az alkalmazást szükség szerint a napozás során. A legjobb eredmény elérése érdekében használd a Lothmann Paris Sun Vibes samponjával és kondícionálójával együtt. Kiszerelés: 150ml The Lothmann Paris Sun Vibes pre-sun protection spray is a unique product that protects your hair from the damaging effects of the sun while nourishing and moisturizing it.

The Sun Vibes pre-sun protection spray formula contains a special protective complex that forms a protective layer on the hair. This protective layer helps prevent drying, discolouration and breakage of hair strands, which are common effects of sunlight, chlorine or seawater. Thanks to its excellent ingredients, the hair retains its shine, hydration and health, while also smelling pleasant. The spray is easily absorbed into the hair, leaving it feeling neither oily nor heavy, and does not weigh the hair down.

How to use: Shake the bottle well, then spray the protective spray evenly over your hair, from roots to ends, and distribute in gentle strokes. Do not rinse. Repeat the application as necessary during sun exposure. For best results, use with Lothmann Paris Sun Vibes Shampoo and Conditioner.

Package size: 150ml

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Lothmann Paris SunVibes Napozás Előtti Hajvédő Spray 150 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: