Betöltés...

Wahl 1395-0465 Color Pro Combo Nyírógép készlet, 2 db Készülék, Tápkábel, 3-25 mm, Önélező pengék, Fekete/Fehér

Ár: 16.766 Ft

HAJCSAT A WAHL világelső 1919 óta a Wahl professzionális, innovatív, kiváló minőségű haj- és szakállvágókkal látja el a Beauty & Hairdressing iparágat. A sterlingi Wahl Clipper Corporation (USA) több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik professzionális vágási és hajápolási berendezések fejlesztésében és gyártásában. Az első elektromos hajvágó 1919-es feltalálásával a Wahl Corporation a világelsővé vált a professzionális és személyes hajápoló készülékek minden kategóriájában. Ma a Wahl-csoport több mint 2200 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, és 15 vállalatot foglal magába a világ 180 országában. Termékeiket a stylistok első számú választása a világ minden tájáról. A Wahl ollók és hajformázó felszerelések a professzionális hajformázó készlet elengedhetetlen részét képezik. Ezért az ügyfelek teljes mértékben profitálnak abból a minőségből, innovációból és műszaki know-how-ból, amelyet a Wahl Clipper Corporation és leányvállalatai nyújtanak szakmai örökségük alapján. Ezért a Wahl piacra dobja a világon az első lítium-ion nyírók és borotvák választékát, és így folytatja felsőbbrendűségét az innováció piacra vitelével.
A vezetékes készülékek előnye (Kényelem) a Wahl reprezentatív kínálatában A Wahl hajvágó gépeket szakértő mérnökeink fejlesztették ki, hogy a maguk nemében a legjobbat kínálják a piacon. Bár a funkciók a különböző igényeknek megfelelően változnak, a motor minősége és a formatervezés az egész sorozatban megmarad. A vezetékes hajvágók a megszakítás nélküli hajvágás előnyét kínálják a fogyasztónak, csak csatlakoztassa és kezdje el a vágást! Profi színkombináció Vezetékes hajvágó, színkódolt rögzítőfésűkkel
Vezetékes hajvágó színes kiegészítő fésűkkel kategóriánként Pontosság: Professzionális vágás, egyenletes eredménnyel, a nagy pontosságú, önélező, nagy széntartalmú acélból készült pengék készletének köszönhetően. Erős és robusztus: Erőteljes motor tartós vibrációval a folyamatos használathoz. Magába foglalja: 8 színes kiegészítő fésű kategóriánként (3mm, 6mm, 10mm, 13mm, 16mm, 19mm, 22mm, 25mm), táskával és egyéb kiegészítőkkel. Az USA-ban készült.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Wahl 1395-0465 Color Pro Combo Nyírógép készlet, 2 db Készülék, Tápkábel, 3-25 mm, Önélező pengék, Fekete/Fehér" című hirdetést látja. (fent)