Betöltés...

Panasonic ER-HGP74 Hajnyíró

Ár: 99.470 Ft

Az X-taper 2.0 pengék ötvözik a hagyományos japán kézművességet és a Panasonic egyedülálló pengetechnológiáját, és kivételes élesség jellemzi őket. Az eredmény kiemelkedő nyírási teljesítmény, amely megfelel a szakemberek szigorú követelményeinek.

A speciális X-taper pengék megbízhatóan megragadják és levágják a hajat, így pontos vágást biztosítanak, míg a hagyományos pengék kihagyják a haj egy részét, így az nem vágódik le.

A hagyományos bevonatoknál körülbelül 3,4-szer keményebb* új, gyémántszerű bevonat (DLC) és a TiN bevonat kombinálásával a pengék kétszer olyan tartósak, mint a rozsdamentes acél, és tartósan élesek. A 45º-os szögben élezett precíziós pengék simán és pontosan vágnak, így megfelelnek a profik szigorú követelményeinek.

A 10 000 mozgás/perc sebességgel működő Panasonic nagysebességű lineáris motoros meghajtása sima és stabil vágást biztosít lassulás nélkül, még vastag haj nyírásakor is. A nagy teljesítmény az akkumulátor lemerüléséig fennmarad.

A hagyományos trimmereknél a penge mozgástartománya csökken a sűrű szőrzetű területeken, ami csökkenti a vágás hatékonyságát. A folyamatos vezérléssel a Panasonic hajvágógép teljesítménye és pengemozgása megmarad, és biztosítja a legnagyobb vágási hatékonyságot és simaságot még sűrű haj vágásakor is.

A készülék nem csak könnyű - a hangsúlyt arra helyezték, hogy kényelmes legyen a kézben tartása. A sima, ívelt, ergonomikus burkolatot és az olyan jellemzőket, mint a csúszásgátló gumírozott markolat, a professzionális használatot szem előtt tartva alkották meg.

A tárcsa elforgatásával a vágási hossz 0,8 és 2,0 cm között, 0,3 mm-es lépésekben állítható. Ez kiküszöböli a kényelmetlen kupakcserét, és lehetővé teszi az egykezes hosszváltoztatást munka közben.

A 3 fésűs tartozék lehetővé teszi a vágást 6 hosszban (3/4 mm, 6/9 mm, 12/15 mm). A fésűk számára egy speciális tárolóállványt is tartalmaz.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Panasonic ER-HGP74 Hajnyíró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: