Betöltés...

Forgókefe Rowenta Brush Activ' Volume&Shine 2 CF9530, 1000 W, 2 hőmérséklet- és sebességfokozat, ionizáció, 2 kefe, kerámia bevonat, lila

Ár: 22.900 Ft

Professzionális eredmények, mint otthon

A Brush Activ' Volume & Shine professzionális eredményeket kínál otthonában.
A forgó kefe egyszerre szárítja és formálja a hajat, köszönhetően az optimalizált rendszernek, amely egyenletesen osztja el a forró levegőt a haj teljes felületén. 2 féle kefével (4 és 5 cm átmérőjű) a maximális hatékonyság érdekében hajhossztól függetlenül, többféle lehetőséget kínál a gyors formázáshoz, közvetlenül az otthonában, a csavart végektől a laza fürtökig, a hibátlan megjelenésért minden nap nap.

Könnyen használható, volument és fényt ad a hajnak, köszönhetően a két iongenerátornak, amelyek megakadályozzák az elektromosodást és a rakoncátlan hajhatást, simává és selymessé varázsolva azt.
Erőteljes, hosszú haj esetén is hatékony és gyors száradást biztosít, az automatikus forgatásnak, valamint a két sebesség- és hőmérséklet-beállításnak köszönhetően a hajat egyszerre szárítja és formázza, tökéletes frizurát kapva, mint a szalonban. .
A Brush Activ' Volume & Shine segítségével a professzionális eredmények mindig elérhetőek!

Szárítás és formázás egyszerre

A hajszál sima mozdulatokkal automatikusan a kefe köré tekered, egyszerre szárítva és formázva, a professzionális eredmény érdekében.

Erőteljes, a gyors eredményekért

Erőteljes forgó kefe (1000 W), tökéletes a kifinomult megjelenéshez, gyors és teljes szárítással (még hosszú haj esetén is).

Felhasználóbarát

Gomb a forgásirány megváltoztatásához (bal/jobb) a hegyek szárításához és ízlés szerinti formázásához (külső vagy belső tekercselés).

Testreszabható beállítások

2 sebesség- és hőmérséklet-beállítás, valamint hideg levegő áramlás a frizura rögzítéséhez a szárítási folyamat végén.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Forgókefe Rowenta Brush Activ' Volume&Shine 2 CF9530, 1000 W, 2 hőmérséklet- és sebességfokozat, ionizáció, 2 kefe, kerámia bevonat, lila" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: