Betöltés...

Medi-peel Bor-Tox Peptide Toner - Medipeel Peptide Tox 180 ml

Ár: 10.659 Ft

A Medi-Peel Bor-Tox 5 Peptid Toner hatékonyan pótolja a mosás utáni nedvességhiányt, helyreállítja és fenntartja az optimális víz- és lipidegyensúlyt, valamint javítja a sejtek nedvességmegtartó képességét. A toner előkészíti a bőrt a további ápolásra és fokozza a későbbi ápolószerek hatékonyságát.

Magas koncentrációjú peptidek komplexét tartalmazza, amelyek beindítják a bőr regenerációs folyamatait, segítenek csökkenteni még a legmélyebb ráncokat is, és kezelik az öregedéssel kapcsolatos egyéb problémákat: hidratál, javítja a bőr tónusát, feszesíti a domborulatot és erősíti az arckontúrokat.

Volufilin: az anemarrena gyökeréből származó egyedülálló készítmény. Aktívan serkenti a zsírszövet helyi felhalmozódását, növeli a bőr sűrűségét és rugalmasságát, megszünteti a bőr lazaságát és kisimítja a ráncokat.

Hialuronsav: mélyen behatol az epidermiszbe, és célja a bőr kiszáradásának megszüntetése, a nedvesség pótlása, a szárazság megszüntetése és a bőr öregedése elleni védelem.

5 féle peptidből álló komplex: felelős a sejtek folyamatos regenerálódásáért és megújulásáért, mélyreható öregedésgátló hatással bír, csökkenti a ráncok megjelenését és megakadályozza az újak kialakulását, serkenti a megújulási és regenerálódási folyamatokat és lassítja a sejtek öregedését. Normalizálja a kollagén- és elasztintermelést, kisimítja a bőrt, kiegyenlíti a domborulatot.

Ceramidok: fokozzák a felhám védőfunkcióit, megakadályozzák a nedvességvesztést és segítik a bőr megújulását. A hidrolizált kollagén belülről helyreállítja a felhám szerkezetét, erősíti a sejtfalakat és javítja a fehérje anyagcserét. Támogatja a bőr mátrixát, kisimítja a ráncokat és a vonalakat.

Probiotikumok: támogatják a bőr normál mikroflóráját és segítenek a pigmentfoltok világosításában és a bőr tónusának kiegyenlítésében. Hidratálnak, megszüntetik a bőrpírt, szabályozzák a melanin termelést a felhámban, gyengéden hámlasztják a szaruréteget és felgyorsítják a regenerációs folyamatokat. Erősíti a bőr védőrétegét, amely megvéd a külső környezet negatív hatásaitól.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Medi-peel Bor-Tox Peptide Toner - Medipeel Peptide Tox 180 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: