Betöltés...

Medi-Peel Aqua Mooltox Water-Fit Sun Serum SPF 50+ PA++++ MediPeel 50ml

Ár: 11.899 Ft

Élvezze a védett, hidratált bőr ragyogását a Medi-Peel Aqua Mooltox Water-Fit Sun Serum SPF 50+ PA++++ segítségével. Ez a napszérum kettős hatású formulát kínál, amely nemcsak védi érzékeny bőrét a nap kemény sugaraitól, hanem mély, élénkítő hidratálással is ellátja.

Az átfogó bőrápolásra vágyók számára kifejlesztett luxus szérum olyan hatékony összetevők keverékét tartalmazza, mint a hialuronsav, az ektoin, a ceramidok és a panthenol. Ez a kvartett harmóniában működik együtt, hogy táplálja a bőrt, miközben erősíti annak természetes barrierjét. Az eredmény egy megnyugtatott, feltöltött, egészséget sugárzó arcbőr.

A szérum textúrája az innovációról tanúskodik - selymesen sima termék, amely könnyen felvihető anélkül, hogy ragacsos maradványt hagyna maga után. Mondjon búcsút a hagyományos fényvédők nehéz érzésének, és várjon egy frissítő érzést, amely olyan könnyű, mint a víz.

De ez még nem minden - ez a formula a természet legjavát tartalmazza: napraforgó-, áfonya-, tarabogyó- és kotoni kivonatot. Ezek a növényi hatóanyagok segítenek a szérumnak megőrizni a bőr tisztaságát, és megnyugtatják azt az agresszív környezeti hatások okozta stressz alatt.

A Medi-Peel minőségi bőrápolás iránti elkötelezettségének megfelelően ez a szérum több mint egy egyszerű fényvédő; ez egy napi adag vitalitás a bőr számára. Akár közvetlen napfényben, akár a számítógép képernyője előtt ül, biztos lehet benne, hogy bőre a jólét páncéljába van burkolva.

Élvezze a fejlett koreai bőrápolási technológiát, amely a Medi-Peel Aqua Mooltox Water-Fit Sun Serum minden egyes alkalmazásával együtt jár. Tapasztalja meg a páratlan védelmet mély hidratálással kombinálva, amely készen áll arra, hogy magabiztosan és ragyogóan nézzen szembe a nappal.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Medi-Peel Aqua Mooltox Water-Fit Sun Serum SPF 50+ PA++++ MediPeel 50ml" című hirdetést látja. (fent)