Betöltés...

Professzionális digitális alkoholszonda, LCD Kijelzővel, 50 méréses memóriafunkció, gyors elemzés, érintésmentes, USB-C töltés, ezüstszín-fekete

Ár: 9.990 Ft

Termék leírás: A C37 Professzionális digitális alkoholszonda egy megbízható eszköz az alkoholfogyasztás ellenőrzésére és mérésére. Az LCD kijelző lehetővé teszi az eredmények gyors megtekintését. A memóriafunkció segítségével rögzíthetők az előző mérések eredményei, így könnyen nyomon követhető az alkoholfogyasztás alakulása az idő múlásával. Gyors elemzést biztosít mindössze 10 másodperc alatt, így az eredmények azonnal elérhetők. Az érintésmentes kialakítás kényelmes és higénikus használatot biztosít, míg az USB-C töltés gyors és praktikus módot kínál az eszköz feltöltésére. Hasznos tulajdonságai: LCD kijelző: A digitális kijelzőn jelennek meg az alkoholfogyasztás mérésének eredményei, könnyen leolvasható formában. Memóriafunkció: Lehetőség van az előző mérések eredményeinek rögzítésére és tárolására, így nyomon követhető az alkoholfogyasztás alakulása. Gyors elemzés: Gyors mérési eredményt ad 10 másodperc alatt. Ez teszi lehetővé a gyors döntéseket és intézkedéseket. Érintésmentes: Az érintésmentes kialakítás kényelmes és higiénikus használatot biztosít. USB-C töltés: A gyors és praktikus USB-C töltés lehetővé teszi az eszköz könnyű és gyors feltöltését. A C37 professzionális digitális alkoholszonda ideális választás azok számára, akik fontosnak tartják az alkoholfogyasztás ellenőrzését és a biztonságos közlekedést. A ezüstös-fekete színe és formatervezett dizájna elegáns megjelenést kölcsönöz az eszköznek. Csomag tartalma:
1 x Alkoholszonda
1 x USB töltőkábel
1 x Felhasználói Útmutató

Tulajdonságok: Digitális alkoholszonda. LCD kijelző, amin egyszerre több mértékegység jelenik meg. 1 gombos egyszerű használat:
* Egyszerű bekapcsolás
* Egyszerű mérés (előző 50 eredményt eltárolja) Beépített beeperrel rendelkezik. Mérés után automatikusan kikapcsol. Kulcstartóra akasztható füllel rendelkezik, így mindig kéznél van. Műszaki adatok: Érzékelő típusa: Félvezető-oxid alkoholérzékelő Bekapcsoláshoz szükséges idő: 10s Mérési idő: 10s
(a szondára ráfújni a mérési időtartam alatt lehetséges) Memória: 50 mérés tárolása Mértékegység: mg/Liter
Mérési tartomány: 0.0-0.9 mg/l LED indikátor: 3 fokozatú LCD kijelző:
* Méret: 2.2cm x 1cm
* Mérés kijelzése: 3 számjegy (mg/Liter)
* Mérés számának kijelzése (memória regiszter) Méret (h x sz x m): 4,5cm x 2cm x 11,5cm Tömeg: 70,5 g Áramellátás: Lithium-ion akkumulátor (120mAH, 3.7V) Töltés:
USB áramforrásról: DC 5V 1A
Pl.: fali töltőről, gépjármű szivargyújtós töltőjéről vagy Powerbank-ról Használata: Bekapcsolás után elindul egy visszaszámláló és 10 másodperc után lehet belefújni. Nagy levegővétel után fújjon bele normális kilélegzéssel 3-10 másodpercen keresztül Kiírja a mért értéket. Ha az érték veszélyesen magas, akkor ezt egy sípoló hanggal jelzi. Pontosabb mérés érdekében, amennyiben nem biztos, 2-3 mérést végezzen el. A termék CE, RoHS, FCC, valamint Recycled Product tanusítvánnyal is rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professzionális digitális alkoholszonda, LCD Kijelzővel, 50 méréses memóriafunkció, gyors elemzés, érintésmentes, USB-C töltés, ezüstszín-fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: