Betöltés...

HADA LABO Gokujyun Hyaluronic Acid Hidratáló Arckrém 50g

Ár: 9.556 Ft



Tele van azzal a nedvességgel, amelyet a bőre igényel. A Gokujyun célja, hogy mindenki számára hidratált és egészséges bőrt biztosítson. Ezért koncentrál a hialuronsavra, amely azonnal hidratálja a bőrt. Amennyire csak lehetséges, eltávolították a felesleges, bőrt irritáló összetevőket.
4 típusú hialuronsavat (hidratáló összetevőt) tartalmaz: Hialuronsav (Sodium Hyaluronate): Egy réteg nedvességmegtartó gátat képez a bőr felületén a nedvesség veszteség megakadályozása érdekében. Szuper Hialuronsav (Sodium Acetylated Hyaluronate): Kétszer nagyobb a nedvességmegtartó képessége mint a hialuronsavé. Nagyon sok nedvességet köt meg és tart fenn a bőrön a szuperhidratáció érdekében. Nano Hialuronsav (Hydrolyzed Hyaluronic Acid):Kis molekulaméret, amely mélyebben hatol be a bőrébe, és hidratálást biztosít a bőr belső rétegeiben. Lactic acid bacteria / Hyaluronic acid fermented liquid (Lactococcus/Hyaluronic Acid Ferment Filtrate): tejsav és hialuronsav fermentált keveréke.
Hipoallergén. Illatanyag-, színezőanyag-, ásványi olaj és alkohol mentes. Gyártási hely: Japán Nettó tömeg: 50g Összetevők: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Diglycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Lactococcus/Hyaluronic Acid Ferment Filtrate, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Poly(C6-12 Olefin), Carbomer, Triethanolamine, PEG-20 Sorbitan Isostearate, Glyceryl Stearate, Sodium Benzoate, Dimethicone, EDTA-2Na, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Stearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Phenoxyethanol
Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egy kevés krémet osszon el az arcán és finoman masszírozza be a bőrébe.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "HADA LABO Gokujyun Hyaluronic Acid Hidratáló Arckrém 50g" című hirdetést látja. (fent)