Betöltés...

Electronic Breathalyzer Baseus SafeJourney Pro (Grey)

Ár: 29.784 Ft

Baseus SafeJourney Pro elektronikus, száj nélküli alkoholszonda (szürke)Nem biztos benne, hogy a volán mögé ülhet? Ne habozzon, és ellenőrizze a Baseus elektronikus alkoholszonda segítségével.
Mindössze 3 másodpercet vesz igénybe, hogy megbizonyosodjon arról, hogy biztonságosan vezethet.
A készülék rendkívül érzékeny érzékelővel van felszerelve, amely nagy hatékonysággal rögzíti az alkoholmolekulákat, a beépített intelligens chip pedig lehetővé teszi, hogy 0,03 mg pontosságú eredményt kapjon.
A készülék többféle üzemmódot kínál - elvégezheti a tesztet egyedül, vagy bekapcsolhatja a Multi üzemmódot, hogy több sofőrt ellenőrizzen anélkül, hogy törölnie kellene az eredményt.ellenőrizze, hogy biztonságosan vezet-eNem érzi jól magát a tegnap esti buli után? Úgy gondolja, hogy nem fogyasztott sok alkoholt, de mégsem érzi magát biztonságban? 3 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy megtudja, biztonságosan vezethet-e.
A készülék 4 biztonságos PP anyagból készült csővel van felszerelve, amelyekkel könnyen és érintésmentesen ellenőrizheti véralkoholszintjét.
Csak fújjon 6 centiméteres távolságból, hogy pontos eredményt kapjon.az eredményt nem csak Önnek jelziA készülék egy (Single) vagy több sofőrrel is elbír.
Csak kattintson duplán az oldalán lévő gombra, hogy szabadon váltson üzemmódot.
A többszemélyes üzemmód jól jön, ha nem Ön az egyetlen sofőr - lehetővé teszi, hogy több tesztet végezzen el egymás után, anélkül, hogy manuálisan vissza kellene állítani - mindössze 15 másodpercre van szüksége egy újabb méréshez.
Ne aggódjon, használata teljesen higiénikus és érintkezésmentes.
A beépített LCD-kijelző egyértelműen jelzi, hogy beülhet-e a volán mögé.
Megjegyzés: egyes anyagok meghamisíthatják az eredményt, ezért várjon egy kicsit, ha alkoholtartalmú ételt, gyógyszert fogyasztott, vagy szájvizet használt.robusztus kialakításA Baseus SafeJourney Pro alkoholszondás készüléket nagy teljesítményű akkumulátora különbözteti meg, amely 8 órás működést tesz lehetővé.
Kiváló minőségű anyagokból készült, alumínium háza pedig feltűnő fémes fényezést kapott.
A készülék használata egyszerű, és tisztán tartása sem okoz gondot.
A 4 mellékelt szájrész könnyen mosható vagy cserélhető, így az alkoholszonda higiénikus használatát minden alkalommal biztosíthatja.
Mi több, az alkoholszonda egy speciális borítással van ellátva, amely megvédi a belsejét a felesleges szennyeződésektől, valamint egy bőr medállal, amely megkönnyíti a készüléket, hogy bárhová magával vigye.Könnyű használatA készülék használata rendkívül egyszerű.
Mindössze annyit kell tennie, hogy elfordítja az alkoholszonda alsó, mozgatható részét, majd várjon 10 másodpercet, hogy használatra kész legyen.
Ezt követően fújjon 6 cm távolságból, hogy 3 másodpercen belül megtudja, biztonságosan ülhet-e a volán mögé.
A könnyen leolvasható kijelzőn megjelenik a megfelelő fény, amely tájékoztatja Önt az eredményről.Tartalmazza a készüléket.
alkoholszonda
töltőkábel
tárolótáska
Gyártó
Baseus
Modell
CRCX060014
Anyag
Alumínium ötvözet
Méretek
152 x 152 x 30 mm
Akkumulátor kapacitás
470 mAh
Feszültség
5 V = 0,47 A
Kimeneti teljesítmény
2.35 W

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Electronic Breathalyzer Baseus SafeJourney Pro (Grey)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: