Betöltés...

Elektromos gyantamelegítő készülék, hőmérsékletszabályzóval, kemény és lágy gyantához, 100W

Ár: 3.990 Ft

Elektromos gyantamelegítő készülék, hőmérsékletszabályzóval, kemény és lágy gyantához, 100W 



Minden nő tökéletesen sima testről álmodik, sokan közülük a gyantázás mellett döntenek. Ez a szőrszálak mechanikus eltávolítását jelenti viasz segítségével, ami hosszan tartó hatást eredményez.


A gyantamelegítő egyenletes hőmérséklet-szabályozással rendelkezik, gyorsan felmelegíti a viaszt, és a fedőnek köszönhetően állandó hőmérsékletet tart.


Amikor a készülék eléri a kiválasztott hőmérsékletet, a LED jelzőfény felkapcsolódik. Nem igényel állandó ellenőrzést, hogy a viasz felmelegedett-e már, így megkönnyíti a kezelést.


A készlet tartalmaz egy átlátszó fedelet, amely nemcsak a szennyeződésektől véd, hanem biztosítja, hogy a kezelés során állandó hőmérsékletet tartson fenn. A fedőnek köszönhetően láthatjuk a viaszunk olvadásának szakaszát, a tetején található lyukak biztosítják a felesleges gőz eltávolítását. A gyantamelegítő tál fogantyúval ellátott és kiemelhető.


A készülék kemény és lágy gyanta melegítésére egyaránt alkalmas. A kemény viasszal való szőrtelenítés azoknak javasolt, akik most kezdik a gyantázást és érzékeny a bőrük. A puha viasz használata olyan felhasználóknak ajánlott, akiknek van tapasztalatuk a viaszos szőrtelenítéssel és már nem érzékeny a bőrük.


Tulajdonságok: 




Fűtőteljesítmény: 100 W
Feszültség: 220-240V; 50-60 Hz
A tál kapacitása: 540 ml
Alkalmazás: kemény és lágy viaszhoz
Méretek: 18×18×13,5 cm
Tápkábel hossza: 100 cm
Súly: 488 g


A csomag tartalma:



1 db gyantamelegítő fedéllel
1 db tál




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos gyantamelegítő készülék, hőmérsékletszabályzóval, kemény és lágy gyantához, 100W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP