Betöltés...

Állítható fényerősségű sólámpa, ionizáló lámpa izzóval, 1,5W, 3-5 kg

Ár: 5.290 Ft

Állítható fényerősségű sólámpa, ionizáló lámpa izzóval, 1,5W, 3-5 kg 



A sólámpa javítja közvetlen környezetünk minőségét, beleértve a közérzetünket is. Különösen ajánlott a szív- és érrendszeri, illetve a légzőszervi betegségekben szenvedőknek.


Az ionizáló lámpa dekoratív funkciót is betölthet, kiváló dizájnelem, tökéletesen illeszkedik a gyerekszoba, a nappali vagy akár a hálószoba berendezéséhez. Fényereje szabályozható, így bárhol alkalmazza kiválaszthatja a helyiségnek leginkább megfelelő megvilágítást. A számítógép vagy a televízió közelében is elhelyezhető, csökkentve az elektromágneses sugárzás káros hatásait.


A lámpa pakisztáni só felhasználásával készült, amely melegítés hatására negatív ionokat bocsát ki, ami hozzájárul a levegő oxigénszintjének növeléséhez, továbbá megtisztítja a levegőt az egészségünkre káros anyagoktól.


A sólámpa javítja az alvásminőséget, továbbá csökkenti az allergia és az asztma kialakulásának kockázatát, mivel megtisztítja a levegőt az egészségünkre káros gombáktól, penésztől és portól.


Tulajdonságok: 




Izzó típusa: 230V 2W E14
Tápellátás: 220V
Fényszín: narancssárga
Teljesítmény: max. 1,5W
Kábel hossza: 1,34 m
10-15 m2-es helyiségbe ajánlott
Méretek: 12×23 cm
Súly: 3-5 kg


A csomag tartalma:



1 db sólámpa
1 db izzó




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Állítható fényerősségű sólámpa, ionizáló lámpa izzóval, 1,5W, 3-5 kg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP