Betöltés...

LCD kijelzős, intelligens fürdőszobai személymérleg, 8 különböző paraméter mérése, Bluetooth, csúszásmentes, 180 kg-ig

Ár: 3.990 Ft

LCD kijelzős, intelligens fürdőszobai személymérleg, 8 különböző paraméter mérése, Bluetooth, csúszásmentes, 180 kg-ig 



A 8in1 precíziós analitikai mérleg egy professzionális készülék, amely a súly és a szobahőmérséklet kijelzése mellett a test paramétereit közvetlenül az okostelefonunkra is továbbítja, köszönhetően a négy beépített érzékelőnek és egy Bluetooth modulnak.


Az analitikus fürdőszobai mérleg nem csak az aktuális súlyt, hanem akár 8 különböző paramétert is megjelenít: kijelzi a testsúlyt, kiszámítja a BMI-t, megjeleníti a napi kalóriaszükségletet, valamint lehetővé teszi az izomtömeg, a testzsír, a testvíz, a csonttömeg mérését, és a belső szervek zsírossági fokát is. A Bluetooth fürdőszoba mérleg nemcsak diétázóknak, sportolóknak, hanem mindazoknak is hasznos lesz, akik ügyelnek a testsúlyuk kontrollálására, akik törődnek az egészségükkel, és akiknek fontos a megfelelő alak és fizikai állapot fenntartása.


A mérleg beépített Bluetooth funkciójával, könnyedén csatlakozhat okostelefonjához, egyszerűen csak töltse le az ingyenes "OKOK international" alkalmazást, amely lehetővé teszi az eredmények nyomon követését és értelmezését is. Miután letöltötte az alkalmazást, csatlakoztassa telefonját a mérleghez, aktiválja a 'Go' funkciót a telefonján, majd lépjen rá a mérlegre - a súlymérés értéke megjelenik a telefonján egy részletes leírással együtt.


A 0,3 cm vastag fekete edzett üveg hihetetlenül nagy tartóssággal rendelkezik - akár 180 kg-teherbírásig! Ráadásul az üveggel kombinált klasszikus fekete színnek köszönhetően a mérleg elegánsan mutat, így biztosan tökéletes kiegészítője lesz bármelyik fürdőszoba dizájnjának. A mérleg könnyen leolvasható LCD kijelzője bármilyen fényviszonyok között könnyen leolvashatóvá teszi a mért paramétereket. A skála mellett a kijelzőn az aktuális szobahőmérséklet és az akkumulátor töltöttségi szintje is látható. Ez az intelligens fürdőszobai mérleg rendkívül praktikus kiegészítője lesz háztartásának!


Tulajdonságok: 




Intelligens személymérleg
8 paraméter mérése
LCD kijelző
Bluetooth kapcsolat
Okostelefonhoz csatlakoztatható
Ingyenes alkalmazás
Edzett üveg felület
Csúszásmentes talpak
Szín: fekete
Teherbírás: 180 kg-ig
Edzett üveg vastagsága: 0,3 cm
Tápellátás: 2 × AAA (tartozék)
Méretek: 26×26×2 cm
Súly: 0,9 kg


A csomag tartalma: 




1 db mérleg
2 db AAA elem
A szállításhoz az egész egységet biztonságosan csomagoljuk egy polisztirol bélelésű kartondobozba.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "LCD kijelzős, intelligens fürdőszobai személymérleg, 8 különböző paraméter mérése, Bluetooth, csúszásmentes, 180 kg-ig" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP