Betöltés...

ENZIMA 3x90 db kapszula, gyógynövény kivonatokat, kolint és NAC-ot tartalmazó étrend-kiegészítő, 3 havi adag - Mannavita

Ár: 32.490 Ft

ENZIMA 3x90 db kapszula, gyógynövény kivonatokat, kolint és NAC-ot tartalmazó étrend-kiegészítő - Mannavita Az ENZIMA+ egy olyan készítmény, mely emésztő enzimeket és más emésztés javító gyógynövény kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő. Elsősorban abban segít, hogy javuljon az emésztésünk hatékonysága, fokozza az enzim szintet és az enzim termelődést a gyomorban. Az enzimek hatására erősödik a gyomorban a gyomorsav. Azáltal hogy a gyomrunk savasabb lesz, az ételek jobban le fognak bomlani a gyomorban és a belekben, így csökkennek az olyan tünetek mint a puffadás, székrekedés, hasmenés, bélgázok, étel allergia és ételintolerancia. 1 darab Enzima+ 90 darab kapszulát tartalmaz. Napi javasolt mennyiség: 3 x 1 darab kapszula vagy tetszés szerint. Javasolt bevitel: étkezés előtt vagy étkezés közben. Tárolás: napfénytől védve, száraz, hűvös helyen. Paleo: ez a készítmény, megfelel a paleo előírásoknak. Nem tartalmaz sem glutént sem laktózt. Ketogén: ez a készítmény beiktatható a ketogén diétába. A napi mennyiség, érdemben nem befolyásolja a napi zsír / fehérje / szénhidrát arányt. Időszakos böjtölés: a készítmény alkalmazható az időszakos böjtölés alatt. Low Carb: ennek a készítménynek alacsony a felszívódó szénhidrát tartalma, így fogyókúra illetve a különböző alacsony szénhidrát tartalmú diéták esetén alkalmazható. Vegán / Vegetáriánus: ez a termék nem tartalmaz állati összetevőket. Magas vérnyomás elleni diéta: a készítmény szedhető magas vérnyomás esetén, sőt kifejezetten ajánlott az alkalmazása, mivel a magnézium és a kálium együtt nyugtatják az érfalakat, illetve javítanak a rugalmasságukon.. Pajzsmirigy diéta: ezt a készítményt lehet szedni pajzsmirigy betegségek esetén. Máj regeneráló diéta: a termék, a máj regeneráló diéta részévé tehető. Autoimmun betegségek diétája: a készítmény alkalmazható az autoimmun betegségek diétája alatt. Összetett, súlyosabb problémák esetén, a fogyasztás megkezdése előtt, egyeztessen kezelőorvosával is. Összetevők: betain HCL, kapszulahéj (hidroxi-propil-metil-cellulóz), lipáz, lucerna por, amiláz, almaecet por, kurkumin (96%-os kurkuma kivonat), fűszerkömény mag por, kamilla virág por, édesköménymag por, gyömbér gyökér por, borsmenta levél, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), proteáz, bromelain, papain.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ENZIMA 3x90 db kapszula, gyógynövény kivonatokat, kolint és NAC-ot tartalmazó étrend-kiegészítő, 3 havi adag - Mannavita" című hirdetést látja. (fent)