Betöltés...

Rowenta AquaSoft EP4920F0 epilátor, 4,5 W, 40 perc akkumulátor-üzemidő, nedves és száraz, 4 tartozék, Skin Respect technológia, korallszín

Ár: 21.990 Ft

Epilátor Rowenta AquaSoft EP4920F0, 4.5W, 40 perc autonómia, nedves és száraz, 4 tartozék, Skin Respect technológia, korall színű

Ultra hatékony, hihetetlenül kíméletes

Élvezze a gyors és egyszerű epilálási alkalmakat! Az Aqua Soft epilátor a hatékony szőrtelenítés és a szabadalmaztatott* Anti-Irritációs technológia tökéletes kombinációját kínálja. Az eredmény puha és sima bőr az új szabadalmaztatott* epilálófej anyagának köszönhetően, amely tökéletes siklást biztosít és garantálja a bőrirritáció csökkentését. Ráadásul az epilátor akár zuhany alatt is használható, ahol a víz segít ellazítani a bőrt. *A szabadalmaztatott Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában és Törökországban.

Rowenta AquaSoft epilátor: Ultra hatékony, hihetetlenül kíméletes

A szőrtelenítésnek nem kell napi rutinná válnia, de nem is kell irritálnia a bőrt! A szabadalmaztatott Anti-Irritációs Technológia* kíméletes epilálást biztosít az epilátorfej exkluzív anyagának köszönhetően, amely korlátozza a bőrfelületen fellépő súrlódást. A dedikált Soft üzemmód alacsony forgási sebességet kínál a nagyobb kényelem és a csökkentett súrlódás érdekében. Az ergonomikus és elegáns kialakítású AquaSoft epilátor a legkisebb szőrszálakat (0,5 mm) is gyorsan, egyszerűen és pontosan, törés nélkül távolítja el, így egyetlen mozdulattal tökéletes eredményt érhet el. Akár zuhany alatt is használható, ahol a víz segít ellazítani a bőrt. A speciális Skin Respect funkciók, mint például a masszázsgolyók segítenek csökkenteni a bőr érzékenységét, míg a forgási sebességet optimalizálták, hogy csökkentsék az azonos területen történő áthaladások számát. A borotválkozási tartozék és a bikinivonal fésű fokozott sokoldalúságot kínál egy 3 az 1-ben borotvához. *Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában és Törökországban szabadalmaztatott.

ROWENTA AquaSoft EP4920F0 epilátor

Szabadalmaztatott* Anti-irritációs technológia: az epilátor új anyagból készült, szabadalmaztatott epilálófejjel rendelkezik, amely optimális érintkezést biztosít a bőrrel az irritáció csökkentése érdekében.
Csúcsteljesítmény: a 24 csipesz és a vezető rendszer még a legrövidebb szőrszálakat (0,5 mm) is egyetlen mozdulattal eltávolítja.
A Wet & Dry technológia lehetővé teszi az epilátor használatát akár a zuhany alatt is, ami még kényelmesebbé teszi a használatot.
Speciális Skin Respect funkciók: A Dermo Protect masszázsgolyók és a forgólépcső csökkenti a bőr érzékenységét epilálás közben.
10 évig javítható termék
Lágy üzemmód: csökkentett forgási sebesség az optimális epilálásokhoz
Hosszú élettartamú akkumulátor, akár 40 percig tartó élettartam mindössze egy óra töltési idővel
Higiénikus: teljesen mosható készülék rozsdamentes acél csipesszel - dermatológiailag tesztelt
Fokozott felhasználói kényelem: vezeték nélküli működés és tapadásmentes test a könnyű kezelhetőség érdekében, akár a zuhany alatt is
3 mosható tartozék a tökéletes eredményért minden területen: hámlasztóhenger, érzékeny területre való tartozék és precíziós tartozék.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Rowenta AquaSoft EP4920F0 epilátor, 4,5 W, 40 perc akkumulátor-üzemidő, nedves és száraz, 4 tartozék, Skin Respect technológia, korallszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: