Betöltés...

Braun Silk-épil 5 5-500 SensoSmart™ epilátor, nedves és száraz, 28 penge, 2 sebességfokozat, rózsaszín/fehér

Ár: 33.500 Ft

Braun Silk-épil 5 5-500 SensoSmart™ epilátor, nedves és száraz, 28 csipesz, 2 sebességfokozat, rózsaszín/Alb

A nagyon kíméletes epiláláshoz

A Silk-épil 5 epilátor gyengéd szőrtelenítési beállítással van ellátva. A csúszásmentes fogantyúnak köszönhetően a kádban vagy a zuhany alatt is epilálhat, és a gyakori vízben történő használat során gyakorlatilag fájdalommentes élményt élvezhet, így az epilátor ideális olyan nők számára, akik még soha nem epiláltak.

Egylépéses epilálás

Szabaduljon meg a szőrszálaktól gyorsabban és hosszabb ideig. A Micro-Grip technológia 28 szélesebb, hosszabb és mélyebb csipesszel rendelkezik, hogy növelje az esélyét annak, hogy egy menetben elkapja a szőrszálakat.

Gyengéd mozdulatok

Használja borotvagéllel/habbal, így a borotva simán siklik a bőrön. A meleg vízben történő epilálás ellazítja a bőrt, így még gyengédebb élményt nyújt.

Mondjon búcsút a napokig tartó várakozásnak

Nincs többé várakozás a szőrszálak növekedésére a gyantázás előtt. A Micro-Grip technológia eltávolítja azokat a szőrszálakat, amelyeket a viasz nem tud megragadni.

Bársonyosan puha szárak

Viselje kedvenc pólóját teljes bizalommal hónalja sima, bársonyos bőrében. A nagyon érzékeny területekhez javasoljuk a készlethez mellékelt borotvafej használatát.

Nagyfrekvenciás masszázs sapka

A Silk-épil 5 epilátor masszázssapkával van ellátva a kényelmesebb és kíméletesebb epilálás érdekében.

Nedves és száraz rendszer

100% vízálló, a csúszásmentes fogantyúnak köszönhetően kádban vagy zuhany alatt is epilálhat. Az epilálás gyakorlatilag fájdalommentessé válik, ha gyakran használja vízben.

2 sebességbeállítás

2 sebességbeállítással rendelkezik, az 1. sebesség a nagyon kíméletes epiláláshoz és a 2. sebesség a nagyon hatékony epiláláshoz.


Translated with DeepL.com (free version)


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Braun Silk-épil 5 5-500 SensoSmart™ epilátor, nedves és száraz, 28 penge, 2 sebességfokozat, rózsaszín/fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: