Betöltés...

Fulladásgátló készülék, Exaltus®, Alkalmas gyermekek és felnőttek számára, Két maszkot tartalmaz, légúti kioldó, Átlátszó

Ár: 14.217 Ft

Exaltus® fulladásgátló mentőeszköz:







 

 

 

► Életmentés gyorsan és hatékonyan. Számunkra az Ön biztonsága és jóléte a legfontosabb.

 

 




 

 

 



 

 

► Ezért összpontosítunk a professzionális elsősegélynyújtó termékek és kiegészítők szállítására, amelyek célja a szigorú vészhelyzeti felkészültség elősegítése!

 

 




 

 

► Innovatív tervezéssel és prémium minőségű anyagokkal dolgozunk, amelyeket tesztelünk és kutatunk, hogy biztonságos és megbízható használatot biztosítsunk fenyegetés vagy vészhelyzetek esetén. Abban az esetben, ha nem teljesen elégedett a vásárlással, ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll, és megoldja a problémát vagy aggodalmat!

 

 

 

 

 




 


♦ Életmentő eszköz gyermekek és felnőttek számára - Mindig készüljön fel a beavatkozásra.

 

 

 

 




 

 

 

 

Fontos megjegyzés: Vészhelyzet esetén először hívja a beavatkozásokat. Ne próbálja meg használni a terméket, mielőtt felhívná a szakembereket! A készülék elővigyázatosságból készült, és csak akkor használhatja, ha az orvosok beavatkozásáig csak valami mást kell tennie.

 

 

 

 

 



 

 

 




 


• Exaltus® fulladásgátló készülékünket úgy terveztük, hogy vészhelyzetben segítsen, egyszerű szívómechanizmussal, amely segít megtisztítani a légutakat és eltávolítani az akadályokat a légáramlás helyreállítása érdekében.

 

 

 

 




• A fulladásgátló készülék 2 méretű szilikon dugattyúkat használ csecsemők és felnőttek számára, amelyek teljesen biztonságosak a bőr számára, puha és nem mérgezőek.

 




 

 

 



 

 




 

 


♦ Egyéni használat vészhelyzet esetén: Az Exaltus® fulladásgátló maszkot szükség esetén egy személy könnyen használhatja, további segítség nélkül.

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 





♦ Könnyen használható:

 

 

 




 

• A fulladásgátló maszk egyszerű és intuitív kialakítása lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy gyorsan és hatékonyan alkalmazza, anélkül, hogy bonyolult utasításokat vagy technikai ismereteket igényelne, kis és könnyű méretei tökéletessé teszik bárhová történő szállításra.

 

 

 



 

 

 

 


♦ A teljes készlet tartalma:

 

 




 

• Minden fulladásgátló maszkhoz tartozik az alkalmazáshoz szükséges kiegészítők teljes készlete, így biztosítva, hogy a felhasználónak mindene meglegyen, amire szüksége van a maszk helyes használatához, felnőtt maszk, gyermekmaszk. Használja könnyedén magának vagy gyermekének.



 

 

 

 

 


♦ Biztonságos és hatékony:




 

 




 

 




 

• A fulladásgátló maszkot úgy tervezték és tesztelték, hogy magas szintű biztonságot és hatékonyságot nyújtson a fulladás megelőzésében. A felhasznált anyagok és az ergonomikus kialakítás biztosítja a megfelelő működést vészhelyzetekben, a termék közvetlenül használható összeszerelés nélkül.

 




 

 

 


♦ Alkalmas gyermekek és felnőttek számára:

 

 

 

 

 

► A fulladásgátló maszk mérete és állíthatósága lehetővé teszi, hogy mind a gyermekeket, mind a felnőtteket lefedje. Így megfelelő megoldás az egész család számára, vagy különböző életkorú nyilvános helyeken történő használatra. Gyakran megfullad a gyermeke? Gyorsan és egyszerűen tisztíthatja légútjait fulladásgátló készülékünkkel.

 

 

 

 

 


► Életmentő potenciál: A fulladásgátló maszk egy olyan eszköz, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy életeket mentsen fulladásos helyzetekben. A víz vagy más idegen tárgyak gyors kivonásával és belélegzésének megakadályozásával létfontosságú eszköz lehet az elsősegélynyújtásban és a túlélés biztosításában a kritikus pillanatokban. Segít megszüntetni a lenyelt tárgyakat, ételeket, vizet, nyálkát stb.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan kell használni: Csatlakoztassa a fulladásgátló eszközt a fulladásveszélynek kitett áldozat arcához úgy, hogy eltakarja az orrát és a száját, nyomja le a felső fogantyúig, majd húzza vissza. Nem áll fenn az idegen test benyomódásának veszélye, mert a készülék olyan szeleppel van felszerelve, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megakadályozza a levegő lenyomását az élelmiszer vagy tárgyak lenyomásában.

 

 

 

 

 

Ez a fogantyú felemelésével egyirányú szívást hoz létre, amely fulladás esetén az idegen test eltávolítását teszi lehetővé. Javasoljuk, hogy a készüléket csak a segélyhívó szám hívása után használja, és az elsősegélynyújtási módszerek nem működtek.
A csomag tartalma: fulladásgátló eszköz, felnőtt maszk, gyermekmaszk, használati utasítás. Ajánlott életkor: felnőttek és gyermekek

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fulladásgátló készülék, Exaltus®, Alkalmas gyermekek és felnőttek számára, Két maszkot tartalmaz, légúti kioldó, Átlátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: