Betöltés...

Oral-B Vitality Pro D103 Elektromos fogkefe - Kék

Ár: 14.590 Ft

Az Oral-B Vitality Pro újratölthető elektromos fogkefe klinikailag bizonyítottan kiváló tisztítást kínál a hagyományos kézi fogkefékhez képest. A Vitality Pro 3 tisztítóprogrammal rendelkezik: Daily Clean, Sensitive és Sensitive Plus programokat kínál a lenyűgözően kíméletes fogmosás élményéért. A kézi fogkefében található időzítő segít betartani a fogorvos által ajánlott 2 perces fogmosási időt.

Jellemzők:
Az alapvető fogkefe a jobb és kíméletesebb tisztítás élményéértAlapos tisztítás a 2D technológiának köszönhetően: Oszcillál és forog, így akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos kézi fogkefe.3 tisztítási program: A hihetetlenül kíméletes fogmosás élményéért: Napi tisztítás, Sensitive és Sensitive Plus üzemmódok.A fogorvosok által inspirált kerek kefefej minden egyes fogat körbeölel a mélytisztítás érdekében, miközben kíméletes az ínyhez is.Újratölthető fogkefe hosszú akkumulátor-élettartammalA zöld sörték sárgára váltanak, amikor ideje a kefefejet kicserélni a 100%-os tisztítási teljesítmény érdekében

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Oral-B Vitality Pro D103 Elektromos fogkefe - Kék" című hirdetést látja. (fent)