Betöltés...

Philips BRI921/00 Lumea IPL 7000 Series 5 fokozat, AAA Rózsaszín-Fehér IPL szőrtelenítő készülék

Ár: 164.241 Ft

Kezdetben 2 hetente végzett kezelés szükséges – ez feleannyi, mint a más márkák használatakor szükséges kezelések. A továbbiakban pedig elég havonta egyszer használni az eredmény fenntartásához. Ennyi az egész. A két lábszár szőrtelenítése 15 percig tart.

Bőrtónus-érzékelő és 5 intenzitás beállítás
Válasszon az 5 intenzitásbeállítás közül a kényelmes élmény érdekében. A Bőrtónus-érzékelő megakadályozza, hogy olyan bőrterületeket kezeljen, amelyek túl sötétek az IPL-kezeléshez.

Extrahosszú kábel a kezelés közbeni rugalmasság érdekében
Kényelmes használatot biztosít az extrahosszú kábelnek köszönhetően, amely könnyű hozzáférést és nagyobb irányíthatóságot biztosít.

Bőrtónusok és hajszínek széles skálájához alkalmas
Az IPL-nek kontrasztra van szüksége a hajszín és a bőrszín pigmentje között, ezért működik a természetesen sötét szőke, barna és fekete hajon, valamint a világos és a középbarna (I-IV) közötti bőrtónusokon.

Satin Compact mini vágókészülékkel
Egészítse ki szépségápolási gyakorlatát: A Satin Compact mini vágókészülék diszkrét szépségápolási eszköz, amellyel gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja még a legfinomabb arcszőrszálakat is.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips BRI921/00 Lumea IPL 7000 Series 5 fokozat, AAA Rózsaszín-Fehér IPL szőrtelenítő készülék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: