Betöltés...

Lancome Idole Le Grand Parfum EDP 100ml Hölgyeknek

Ár: 48.300 Ft

Az Idole parfüm viseljőjét semmi nem állíthatja meg abban, hogy megvalósítsa álmait.

Repülj el az elegancia és a páratlan nőiesség ligetébe! Az „idole” francia kifejezés magyarul a „bálvány”, a „példakép” szavakat jelenti. Egy ilyen parfüm viselője bízik saját magában, és semmi nem állíthatja meg abban, hogy megvalósítsa álmait.

Ezt a virágos Lancome női parfümöt a független és elszánt nőknek alkották meg a rózsaesszenciák kifinomult illatával.

Szinte minden parfüm rajongó polcán van legalább egy Lancome üvegcse, hiszen nemcsak az illatuk okoz páratlan élményt, de a csomagolásuk is igazán esztétikus. A Lancome parfümök ajándékba is tökéletesek, biztosan örömet okoznak a szerencsés ajándékozottnak.

A Lancome Idole üvegcséje a legkarcsúbb a világon, ezzel is jelképezve a finomságot. Az üveg tenyérbe illő kialakítása már önmagában egy szimbólum: kényelmes fogása azt az érzetet kelti, mintha mindig is a viselőjéhez tartozott volna. Csomagolásának köszönhetően utazó- és Insta-barát társként szolgál majd a pörgős mindennapokban.

Hordhatod a munkahelyeden és kikapcsolódáshoz is, vagy használhatod akár egy különleges alkalomra.

Összetétele:

Fejjegyében bergamott és körte.Szívjegyében rózsa és jázmin.Végül alapjegyében pacsuli és vanília.Rendeld meg most a parfüm kedvelők egyik kedvenc illatát webshopunkból és élvezd a gyors kiszállítást és az eredeti minőséget!



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Parfüm
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Lancome Idole Le Grand Parfum EDP 100ml Hölgyeknek" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: