Betöltés...

Oclean Elektromos fogkefe X PRO DIGITAL SILVER

Ár: 28.290 Ft

Leírás



Oclean X Pro Digital Gold szónikus elektromos fogkefe



Nyújtsd fogaidnak a legjobb ápolást. Az Az Oclean X Pro Digital Silver intelligens szónikus fogkefe megbízhatóan gondoskodik fogaidról és ínyedről. A mozgásérzékeléshez 6 tengelyes giroszkópot használva a szónikus fogkefe képes felismerni a tisztítatlan zónákat, és figyelmeztet a nem jól tisztított területekre. Az Oclean X szonikus fogkefe Bluetooth technológián keresztül csatlakoztatható mobilalkalmazáshoz, ahol könnyen testreszabhatod a tisztítási ütemterveket és áttekintheted a tisztítás minőségéről szóló jelentést. 3 tisztítási mód közül választhatsz, vagy beállíthatod a saját testreszabott programodat is. A színes digitális kijelzőn látható a tisztítás eredménye. Az egyszerű, egygombos működés és a hosszú akkumulátor-üzemidő csupán töredéke az Oclean X Pro Digital Silver remek tulajdonságainak.



Az Oclean X Pro Digital Silver elektromos fogkefe főbb jellemzői





Csendes, szónikus Oclean X Pro Digital Silver elektromos fogkefe

Az új generációs mágneses motor megakadályozza a kopást és nem továbbítja a rezgéseket a fogantyúra

Funkciók - tisztítás, fehérítés, masszázs, kíméletes mód

Színes kijelző

84 000 mozgás percenként

Az akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 2 órát vesz igénybe, és a fogkefe akár 30 napig is kitart egyetlen feltöltéssel (a kiválasztott programtól függően)

Mágneses tartó és töltő egyben

A beépített 6 tengelyes giroszkóp érzékeli a kefe mozgását és figyelmeztet a tisztítatlan területekre

Háromdimenziós DuPont Tynex sörték a hatékony mélytisztításért még a nehezen hozzáférhető helyeken is

Vízálló

Figyelmeztetés a rossz tisztítási szög miatt

Bluetooth kapcsolat mobilalkalmazással

A csomag két különböző fogkefe fejet tartalmaz





Intelligens tisztítás az Oclean X Pro Digital Silver segítségével



Az Oclean X Pro Digital Silver szónikus fogkefe innovatív vakfolt-felismerő technológiával büszkélkedhet. A fogkefe mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható, ahol a tisztítási módokat az egyedi igényeknek, illetve konkrét problémáknak megfelelően állíthatod be.



Egyedülálló DuPont Tynex technológia



Az Oclean X Pro Digital Set Silver elektromos fogkefe csomagjában kétféle fogkefe fej található a maximális tisztítási hatás érdekében. Így lesz egy fogkefe fejed, amelyet félre tudsz tenni későbbre, vagy ki tudod próbálni, hogy melyik illik hozzád a legjobban. A Plaque Control fejek közepesen kemények és prémium minőségű DuPont Diamond sörtékkel rendelkeznek, DuPont Classic szálakkal kombinálva. A W alakú sörték minden fog mélytisztítását biztosítják, elérve a nehezen hozzáférhető területeket is - akárcsak a Delicate Care fejek, amelyek extra puha, kisebb és prémium fluoridtartalmú puha sörtékkel rendelkeznek. A szakértők azt javasolják, hogy a fogkefe fejeket 3 havonta cseréld ki.



Könnyen használható Oclean X Pro Digital Silver szónikus fogkefe



Az Oclean X Pro Digital Silver a fogkefe színes képernyőjén egyszerűen vezérelhető, ahol a szónikus fogkefemódok között válthatsz: tisztító, fehérítő, masszázs és kímélő üzemmód áll rendelkezésedre. Bluetooth technológián keresztül csatlakoztatható mobilalkalmazáshoz, hogy többet tudj meg a tisztítási idővonalról, vagy könnyedén beállíthasd kedvenc programjaidat a nap különböző időszakaira vonatkozóan.



Hosszú akkumulátor-üzemidő



Az Oclean X elektromos fogkefe újratölthető akkumulátorral működik, amely akár 30 napig is kitart. Az alacsony töltöttségi szintet egy LED kijelző jelzi, a mágneses töltőn pedig mindössze 2 óra alatt teljesen feltöltődik.



Paraméterek







Tulajdonságok





Típus: Szónikus

Rendeltetés: Felnőtteknek

Mozgások száma/perc: 84 000 mozgások/perc

Üzemmódok száma: 3

Mobilalkalmazás: Igen





Funkciók





Funkciók: Bluetooth, Időzítő, Nyomásérzékelő, Akkumulátor kijelző, Interaktív kijelző, 3D térképezés, SMART funkciók





Sorozat szerint





Sorozat: Oclean





Csomag tartalma





Fejek száma a csomagban: 2 db

Töltők száma: 1 db

Kiegészítők: Fali konzol




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Oclean Elektromos fogkefe X PRO DIGITAL SILVER" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: