Betöltés...

Dupla Ortopédiai korrektor a Hallux Valgus, StartONTeam, a nappali és az éjszakai lábujjakról, állítható pánttal, csúszásgátló pánttal és gombbal, Unisex, Kék

Ár: 12.480 Ft

Mount Corrector, Hallux Valgus-hoz, dupla ortopédiai korrekció a szabótartóhoz, nappali és éjszakai lábujjak, állítható sínnel, csúszásgátló hevederrel és gombbal, Unisex, kék

Az emberi lábak terhét valamikor komolyan kell venni! Az emberek testsúlyuk körülbelül 50% -át hordozzák a sarokcsontjukban, amikor állnak, és a testtömegük körülbelül négyszeresét járás közben. Ez idővel számos lábproblémához vezethet. Ha bármilyen kisebb kellemetlenséget érez, kérjük, ütemezzen sürgős látogatást ortopédiai konzultációkra (Az ortopéd szakember rendszeres látogatása segíthet a láb egészségének figyelemmel kísérésében és a problémák korai azonosításában)


HATÉKONYAN KORRIGÁLJA A SZABÓ TARTÓJÁT (Hallux Valgus)A Hallux Valgus rögzítőkorrektora kézi beállító gombbal rendelkezik a precíziós tapadás érdekében. Ez a nappali és éjszakai lábrögzítési korrektor kiterjesztett 180 fokos lehetőséget kínál a korrekciós szög beállításához. Akár kisebb, akár mérsékelt bütyökkel van dolga, Bunions korrektoraink ideális eszközök a szabótartó fájdalomcsillapítására és ortopédiai korrekciójára.
GYENGÉD SZILIKON PÁRNÁZÁSA hallux valgus fájdalommal gyakran járó kényelmetlenség enyhítése érdekében a Tech Love hüvelykujj-rögzítő korrektor rajza tartalmaz egy szilikon párnát, amelyet kifejezetten a tipikus szövettartó korrektorok finomságának leküzdésére terveztek. Ez az innováció biztosítja, hogy a nagylábujj védve legyen a súrlódástól, és kényelmesen megtámassza az emberi bőrbarát anyagok.
ALKALMAS TÖBB LÁB- ÉS BÜTYKÖS KÖRÜLMÉNYEKHEZEz az ortopéd korrektor láb bütykök számára ideális mind a férfiak, mind a nők számára, állítható méretű, nem korlátozódik a bütykökre, hanem tökéletesen illeszkedik a lábához, elkerülve a csúszást vagy a véletlen veszteséget alvás vagy pihenés közben. Ezenkívül ez a korrekciós bütyök ortézise számos lábprobléma esetén előnyös, beleértve az átfedő lábujjakat, a kalapácsujjakat és a rosszul beállított lábujjakat. Állítható funkcionalitása hatékonnyá teszi mind a közepes, mind a könnyű tartóknál. Alkalmas éjszakai viselésre, otthon, cipő nélkül.


ÁLLÍTHATÓ OPCIÓ ÉS CSÚSZÁSGÁTLÓ HEVEDERA Tech Love ortopédiai korrektor bunionok számára felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas, három stabilizáló, csúszásgátló hevederrel rendelkezik a sarok, a lábfej és a nagy lábujj körül. Továbbfejlesztett VELCRO létra kialakítása illeszkedik a legtöbb lábmérethez, és hatékony mind a bal, mind a jobb lábhoz. Az alapvető sarokpánt megakadályozza, hogy a készülék bármilyen tevékenység közben elcsússzon


AZ ORVOSOK ÉS A FELHASZNÁLÓK VILÁGSZERTE ELISMERIK
A Tech Love bejegyzett védjegy, amely jó hírnévnek örvend az ortopédiai rögzítőkorrektorok világában. Ezt az állítható orrsínekkel ellátott korrektort a világ minden tájáról használják, pozitív visszajelzéseket gyűjtenek és újrarendelnek az Egyesült Államokban, Európában, Japánban és Délkelet-Ázsiában.


A lábakon lévő bunionok kezelésére 10 perces kezdeti használat ajánlott, és naponta 2-3 alkalommal ismételjük, amíg a láb megszokja a kezelést, majd fokozatosan növeli a használat időtartamát az optimális eredmény érdekében. 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Dupla Ortopédiai korrektor a Hallux Valgus, StartONTeam, a nappali és az éjszakai lábujjakról, állítható pánttal, csúszásgátló pánttal és gombbal, Unisex, Kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: